Merdan Balık Evi 2. şubesini açtı

Merdan Balık Evi 2. şubesini açtı

Kahramanmaraş’ta balık denilince akla ilk gelen ve bol çeşitlerin yer aldığı Merdan Balık, 2. Şubesini Balık Pasajı’nda açtı.

25 Ekim 2017 - 01:49

Cuma namazı çıkışı yapılan açılışa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve yüzlerce davetli katıldı. Yıllardır balıkçılık sektöründe uğraş verdiklerini belirten Merdan Balık işletme sahibi İbrahim Sarı, “Yaklaşık 1 aydır ikinci şubemizi açmak için çalışıyorduk.

Kısmet bugüneymiş. Hemşerilerimizin balığın eşsiz tadını bulmaları için Merdan Balık Evini açmaya karar verdik.  İşletmemizde hijyen ve gıda güvenliğine maksimum önem veriyoruz. Hemşerilerimiz balık evimizde damak zevkine uygun balıkları ekonomik fiyatlara tüketebilir” dedi.

Müşterilerimizin memnuniyeti noktasında hassas davrandıklarını ifade ede Sarı, “Güler yüzlü, dinamik ve yılların birikimiyle donanımlı kadromuzla hemşerilerimize en iyi hizmeti vermenin gururunu yaşıyoruz. Mutfağımızdaki eşsiz damak tadı şimdi sizleri bekliyor. Bir sefer aileniz ve dostlarınızla uğramanız yeterli sonrasında ise sizde mekânın müdavimleri arasında yer alacak ve başka tercih bulamayacaksınız” şeklinde konuştu.

Birbirinden lezzetli taze balıkları cinslerine ve yapısına göre ızgara, yağ ya da farklı tekniklerle pişirip müşteriye sunduklarını kaydeden Merdan Balık İşletme Sahibi İbrahim Sarı, şu değerlendirmelerde bulundu: “Her balığın cinsine, yapısı ve yağ oranına göre farklı tekniklerle pişiriyoruz. Balığı heba etmemek amacıyla uzman yöntemlerle hazırlarken, özü kaybolmuyor. Merdan Balık Evinde her türlü balık bulunuyor. En taze ve en zengin balık çeşitlerinin bulunduğu balık evimizin menüsünde karides tava, karides güveç, balık şiş, balık buğulama, balık kavurma, salatalar ve bir de kalamar tava var ki tadına doyum olmuyor. Herkesi balık evimize bekliyorum. Evde balık yemek isteyenler için de evlere servisimiz olduğunu belirtmek isterim.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın