Merdiven altı spor eğitmenleri insan sağlığına en büyük...

Merdiven altı spor eğitmenleri insan sağlığına en büyük zararı veriyor

Türkiye’de virüs gibi yayılan merdiven altı spor eğitmenleri insan sağlığını tehdit etmeye, lisanslı spor eğitmenlerinin ekmeğinden çalmaya devam ediyor. Merdiven altı spor eğitmenleri fitness salonlarında insan sağlığına en büyük zararı bu salonlar ve salonlardaki hocalar veriyor.

10 Temmuz 2020 - 03:59

Ülke genelinde ve Kahramanmaraş’ta fitness salonları sayısı gittikçe artış gösteriyor. Hemen hemen her mahalle ve sokakta açılan ve virüs gibi yayılan spor salonlarında belgesiz hocalık yapan merdiven altı spor eğitmenleri, insan sağlığını ve insan kas kütleleri hakkında bilgi birikimi edinmeden spor salonlarında eğitim vermeye başladı.

Merdiven altı spor eğitmenlerinin lisanslı eğitmenlerinin de ekmeğini çalarken, günümüzde bakkal dükkanı gibi açılan fitness salonları insan sağlığına da büyük zarar veriyor.

BAŞKA ANTRENÖRLERİN DİPLOMALARI İLE İŞLETİLİYOR

Merdiven altı spor eğitmenliği yapılan fitness salonlarında çakma hocalık yapanlar başka antrenörlerin diplomaları ile salonları işletiyor. Farklı mesleklere sahip olmalarına rağmen başkasının diplomasıyla salon açan merdiven altı spor eğitmenleri, spora ticarethane gibi bakmaya devam ediyor. Sporun sağlık olduğunu unutan merdiven altı spor eğitmenleri insan sağlığını da büyük tehlikeye atıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı
Kahramanmaraş’ta işyeri hırsızı tutuklandı
Yazar Kapanoğlu, Edebiyatseverlere Seslendi
Yazar Kapanoğlu, Edebiyatseverlere Seslendi