Mertsa İnşaat kaldığı yerden devam

Mertsa İnşaat kaldığı yerden devam

Kahramanmaraş’ta ev hayali kuran vatandaşların hayalini gerçekleştiren Mertsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı kısa bir tedavi sürecinin ardından inşaatlarına kaldığı yerden devam ettiğini söyledi.

26 Ocak 2018 - 04:32

Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunlarının tedavisi için Yurt dışına çıkan Mert-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Kavak, tekrar Kahramanmaraş’a dönerek işlerine kaldığı yerden devam ettiğini söyledi. Kavak; “sağlık sorunum nedeniyle aniden yurt dışına çıktım, burada yanlış anlaşılmalar olmuş, tekrar döndüm ve daire sahiplerine verdiğim sözleri yerine getirerek tapularını teslim ettim” dedi.

İnşaat sektörünün durağan olduğu Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz aylarda sağlık sebepleri nedeniyle aniden yurt dışına çıktığını belirten Mert-Sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Kavak, “sağlık nedeniyle buradaki doktorlar tedavimin yurt dışında olacağını söyleyerek tavsiyede bulundu. Bende aniden yurt dışına çıktım. Tedavimin devam ettiği günlerde burada basında da firmam ile ilgili olumsuz haberler çıkmış. 250 ailenin mağdur olduğundan söz edilmiş.

Tedavi süremin tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş’a döndüm, işlerime kaldığım yerden devam ediyorum. Haberlerde deklare edildiği gibi 250 aile değil 43 ailenin işlerini yapıyordum. Bu 43 aileden de en az 25’inin daireleri 2019’un 6’ıncı ayında teslim alacaklar. Hemen işlerimi ele alıp daire sahipleriyle görüştüm. Kahramanmaraş’taki projemi bitirmeye başladım ve ev sahiplerinin tapularını verdim.” Dedi.

Basında yer alan haberlere göre hiçbir yere kaçmadığını ve bu yapılan haberlere de bir anlam veremediğini belirten Kavak; “insan hiç hasta olmasın mı; bendeki rahatsızlıkta aniden gelişti ve her şeyimi bırakıp tedavimi yaptırıp tekrar döndüm. Hangi daire sahibi mağdursa buradayım ve benimle görüşsün.” Diye konuştu.

Kahramanmaraş’taki yarım kalan projelerine de kaldığı yerden devam ettiğine dikkat çeken Mert-Sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Kavak şöyle konuştu; “Yıldırım, Yolcu ve Mertsa Park konutlardan oluşan projelerim tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. 2 Apartmanımızın inşaatı şuan devam ediyor. Tüm daire sahiplerine de anlık bilgi veriyorum. Mertsa Park sitemizin de en yakın zamanda temelini atarak inşaatına başlayacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x