Mevlüt Aydın’ı Geri İstiyoruz

Mevlüt Aydın'ı Geri İstiyoruz

Dünyanın en önemli su kaynaklarına sahip olan Kahramanmaraş’ta 5 yıl DSİ Bölge Müdürlüğü yapan Mevlüt Aydın, geliştirdiği projelerle bölge müdürlüğü çalışmalarını bulunduğu yerden 20 yıl ileriye taşımıştı. Yaklaşık 1,5 yıl önce Kahramanmaraş’tan Adana’ya tayin olan Aydın’ı Kahramanmaraş geri istiyor.

07 Haziran 2017 - 15:35 - Güncelleme: 07 Haziran 2017 - 18:39

Uyguladığı projeler ve aldığı inisiyatif kararlarla Kahramanmaraş’ı kendi alanında bir numara yapan DSİ’nin en başarılı bölge müdürü olarak dikkat çeken Mevlüt Aydın’ı hala unutmayan Kahramanmaraş Aydın’ın tekrar gelmesini ve yarım kalan projelerin tamamlanmasını istiyor.

Dünyanın en önemli su havzalarına sahip Kahramanmaraş’ta tüm akarsuların en iyi şekilde ekonomiye dönmesi için projeler üreten Aydın, son olarak 100 milyon doların boşa aktığı Klavuzlu Barajının tribün ihalesini büyük bir cesaret örneği göstererek iptal etmiş ve ihalenin yeniden yapılmasını sağlayarak ekonomiye milyonlarca lira para kazandırmıştı.

Kahramanmaraş ve ilçelerinde bir metrekare sulanmayan tarım sahası kalmaması için proje üzerine proje üreten Aydın, siyasilerin yanı sıra halktan da büyük takdir toplamıştı.

DSİ’deki ekibide çalıştıran Aydın yaptığı projelerle Kahramanmaraş’ı Devlet Su İşleri alanında 20 yıl ileriye götürmüştü. 1,5 yıl önce Adana’ya tayin olan Aydın’ın tayinini Kahramanmaraş durduramadı. Yerine gelen Devlet Su İşleri Bölge Müdürü ise projelere ağırlık veremeyince Kahramanmaraş aldığı 20 yıllık mesafeyi fersah fersah kaybetmeye başladı.

Siyasette tarihinin en güçlü dönemini yaşayan Kahramanmaraş şimdi tayinleri çıkan bölge müdürlerini bahane ederek Mevlüt Aydın’ın tekrar Kahramanmaraş’a gelmesini ve işlerin başına geçmesini istiyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x