MHP’deki Büyük Başarısızlığın sorumluları kim?

MHP’deki Büyük Başarısızlığın sorumluları kim?

Gazeteci Zeki Demir, “MHP’deki Büyük Başarısızlığın sorumluları kim?” Adlı makaleyi kaleme aldı.

21 Nisan 2024 - 17:16

Zeki Demir, kaleme aldığı yazısında; Aslında böyle bir yazıyı kaleme almak uzun zamandan beri aklımdaydı ama delillerle, ispatlarla konuşmak istediğim için seçimin sonuçlanmasını bekledim. Ardından da kentte bayram yoğunluğu derken yazıyı yazmak şimdiye kısmet oldu.

Bir ülkenin en önemli unsuru nedir diye sorsanız bana kesinlikle gençleridir derim. Gençleri şahsi olarak da her zaman önemserim. Futboldan anlayanlar mutlaka hayatlarında Futbol Menajer oyununu bir defa oynamıştır. Orada genç ve gelecek vaat eden oyunculara wonderkid diye tabir edilir. Çünkü Futbolda, siyasette, ekonomi de hatta hayatta bile gelecek vaat eden wonderkid’ler olacaktır. Ben Futbol Menajer oyunu oynarken bile bu wonderkid oyuncuları bulmak ayrı bir meziyet bunları geleceğe hazırlayıp yetiştirmek ise ayrı bir meziyet ister. 

İşte bu nokta da mesleğimin getirdiği sorumluluk gereği gelecek vaat eden gençlik aşılarını hem destekledim, desteklemeye de devam ediyorum. Yapım çünkü bu benim. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de öyle oluyor. Çok şükür ki böyle bir insanım. Bununla gurur duyuyorum. Düşünsenize gençler bu ülkenin geleceği değil mi? Ben gençleri destekleyerek ülke geleceğini destekliyorum. Bundan daha âlâ “Milliyetçilik” de tanımıyorum.

MAKALENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x