Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde bir taraftan kongre hazırlıkları yapılırken, diğer taraftan da Genel Başkan Adayları Türkiye turuna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta duruşunu Genel Başkanları Devlet Bahçeli’den yana kullanan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner Göksun ve Andırın teşkilatlarının kongreye gidilmesi için imza verdiğini belirtmişti.
Kahramanmaraş’ta bulunan üst kurul delegesinin kendisiyle birlikte 14 kişi olduğunu hatırlatan Öner delege arkadaşlarının büyük bir çoğunluğunun Genel Merkezlerinin yanında yer aldığını dile getirmişti.
Kahramanmaraş teşkilatının büyük bir çoğunluğu Genel Merkez derken, Genel Başkan Adayları da delegeler ve partililerle sık sık temas kurmaya çalışıyor. Genel Başkan Adaylardan Kahramanmaraş’a gelmesi beklenen ilk isim ise Sinan Oğan oluyor.
3 Haziran 2016 Cuma Günü Kahramanmaraş’a gelmesi beklenen Oğan’ın Safron otelde partilileriyle bir araya gelip neden Genel Başkanlığa aday olduğuyla ilgili açıklama yapacağı bildirildi.
3 Haziran 2016 Cuma günü Kahramanmaraş’a gelmesi beklenen Oğan’ın toplantısına kimlerin gidip gitmeyeceği ise şimdiden merak konusu oldu.



YORUMLAR