Millî Eğitimden, anlamlı ziyaret

Millî Eğitimden, anlamlı ziyaret

Kahramanmaraş il Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt ve bir grup çalışma arkadaşı İstanbul’da yaşanan terör saldırısı sonrası şehit ve gaziler için Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulundular.

15 Aralık 2016 - 01:15

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi Küçük, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Yahya Dertli, Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ü.Samet Demir, Süleymen Gül, Batuhan Zencir ve Halil Mehmet Solak Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Öztürk’ü ziyaret ederek, başsağlığı dileğinde bulunup, üzüntülerini ifade ederek her zaman emniyet yetkililerinin yanında olduklarına vurgu yaptılar.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve şehitlerin ruhu için Fatiha okundu. Dulkadiroğlu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her emniyet mensubunun vatanı için gözünü kırmadan şehit olabileceğini ancak, böyle asil bir milletin bir avuç terör örgütünü hüsrana uğratacağının altını çizdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x