Millet heyecanla 16 Nisan’ı bekliyor!

Millet heyecanla 16 Nisan’ı bekliyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, her geçen gün bilgi kirliliğin azaldığını, kararsızların oyunun renginin Evet’e döndüğünü ve milletin heyecanla 16 Nisan’da yapılacak olan referandumu beklediğini söyledi.

24 Mart 2017 - 12:13

Güvenç, esnaf ziyaretlerini dün de Trabzon Caddesi üzerinde sürdürdü. Ziyaretlere ilişkin edindiği izlenimleri değerlendiren İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, “Hemşerilerimiz, son derece sağduyulu. Ülkemizin nasıl tehditler altında olduğunu herkes biliyor. Ülkemizin nasıl küresel bir saldırı altında olduğunu çok iyi biliyor. Yani bu Avrupa’nın en son yaptıkları bütün Türkiye muhaliflerinin hep beraber koro olarak hayır demeleri milletimiz üzerinde çok büyük etki yapmış, millet heyecanla 16 Nisan’ı bekliyor” dedi.

Gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerinde kararsızlar ve Hayır diyecek seçmenleri ikna etmek için gayret sarf ettiklerini kaydeden Güvenç, ülkenin geçmişte karşılaştığı zorlukları anlattıklarını belirtti.

Güvenç, “Ziyaretlerimizde karasızım diyen hayır diyen elbette ki çıkıyor. Ama onlara da biz sabırla neden evet demeleri gerektiğini anlatıyoruz. 2002 öncesi Türkiye’nin durumunu, koalisyonlardan bu ülkenin ne kadar çektiğini, çift başlılıktan neler çektiğimizi, faizlerin bir gece de yüzde 7500’e çıktığını anlatıyoruz. Anlattıktan sonra mutlaka evet sonucunu alıyoruz. Onu söylemek isterim” ifadelerine yer verdi.

Dulkadiroğlu Belediye başkanı Necati Okay’ın da eşlik ettiği esnaf gezisinde vatandaşların sorunlarını da dinlediklerini ifade eden Milletvekili Güvenç, şöyle konuştu: “Esnafımızın morali yerinde. Her geçen gün bilgi kirliliği dağılıyor, bilgi eksikliği gideriliyor. Dolayısıyla da halkımızın kararı net bir şekilde ‘Evet’  yönünde gelişiyor. Bu anlamda mutluyuz, gururluyuz. Zaten Maraş’tan da başka bir şey beklemiyorduk. İnşallah 16 Nisan akşamı Türkiye yeni bir heyecanla, yeni bir vizyonla yeni bir misyonla güvenin, istikrarın, umudun kazandığı bir Türkiye olacak. Ve önümüze daha aydınlık olarak bakacağız. Güçlü bir gelecek görerek bakacağız. Yolumuz açık olsun diyorum. Allah yardımcımız olsun diyorum. Bizi bağrına basan tüm hemşerilerimizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum.”

Kahramanmaraş’ın Evet oylarıyla yüzlerini güldüreceğini umut ettiklerini aktaran Güvenç, şunları söyledi: “Hemşerilerimiz bizi inşallah rekorla gönderirler. Elimiz daha güçlü olur. Kahramanmaraş’ın eli daha güçlü olur. Ankara’da sesimiz daha çok çıkar. Şehrimizin sorunlarını dile getirirken, şehrimize yatırım isterken sesimiz daha çok çıkar, diye ümit ediyoruz. O bizi çok gururlandırır, sevindirir. Ve şehrin meselelerini takipte elimizi güçlendirir. İnşallah öyle olacak.” (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...