‘’Milletin size her zaman ihtiyacı vardır.’’

‘’Milletin size her zaman ihtiyacı vardır.’’

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Kılıç 24 Temmuz sansürün kaldırılışının 109. Yıl dönümü nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında milletin basına her zaman ihtiyacı olduğunu ifade etti.

26 Temmuz 2017 - 07:25

Demokrasilerde en önemli özgürlüklerin başında ifade ve haber alma özgürlüğünün bulunduğuna dikkat çeken Kılıç açıklamasına şöyle devam etti; “Bunun en önemli örneğini yakın zamanda yaşadığımız 15 temmuz 2016 darbe teşebbüsünde basınımızın demokrasiden ve milletimizden yana sergilediği kararlı,keskin ve net tutumu ile milletimizi doğruya yönlendirmesi ile görmekteyiz.Milli birlik ve beraberliğimizi koruyucu,demokrasiden yana yayın anlayışlarından dolayı basın mensuplarımız her türlü övgüyü hak etmektedirler.

İçinde bulunduğumuz, iletişim araçlarının eskiye oranla her geçen gün çeşitliliğinin ve sayısının arttığı ve her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu, modern dünyada tartışmasız bir şekilde kabul görmektedir.

Şehrimizde,bölgemizde,ülkemizde ve Dünya’da yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, en önemlilerinden biri ise yerel basınımızın ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayarak  özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı hassasiyetle devam ettireceklerine inanıyorum.

Mesai kavramı olmaksızın zor şartlarda görev yaparak toplumun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması gibi hassas bir görevi yerine getiren başta yerel basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayram’ını kutlar çalışma hayatlarında başarılar dilerim.”



YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...