Milletvekili Adayı Koray Kıraç, Muhalefet depremi bir seçim...
Reklam

Milletvekili Adayı Koray Kıraç, Muhalefet depremi bir seçim yatırımı olarak görüyor!

Milletvekili Adayı Koray Kıraç, “Muhalefet depremi bir seçim yatırımı olarak görüyor. Maalesef onlar acıdan besleniyorlar. Onlar ayrıştırıcı ve öteleyici bir dil kullanıyor. İnşallah halkımız 14 Mayıs günü onlara gerekli cevabı verecektir” dedi

14 Mayıs 2023 - 02:18 - Güncelleme: 14 Mayıs 2023 - 02:42

AK Parti Kahramanmaraş 28’inci Dönem Milletvekili Adayı Koray Kıraç, Onikişubat ilçesinde bulunan Ayşe Pınar Mahallesi, Demrek Mahallesi, Avkasr Mahallesi, Sarımollalı Mahallesi ve Topçalı Mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

HALKIMIZ İSTİKRAR İÇİN AK PARTİ DİYOR!

Yapmış oldukları ziyaretlerde vatandaşlar tarafından büyük bir teveccüh ile karşılandıklarını belirten Kıraç,“Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya geldik. Onların sorunlarını dinledik, sorunların çözümü konusunda adımlar attık. Gerekli notlarımızı aldık. Partimize ve liderimize büyük bir teveccüh var. Vatandaşlarımızın bu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İstikrar için Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik.” Diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU HDP’YE NE VAAT ETTİ?

Muhalefetin çok yanlış yolda yürüdüğüne dikkat çeken Milletvekili Adayı Koray Kıraç,“Muhalefet depremi bir seçim yatırımı olarak görüyor. Maalesef onlar acıdan besleniyorlar. Onlar ayrıştırıcı ve öteleyici bir dil kullanıyor. Kılıçdaroğlu HDP’ye ne vaat etti, bunu açıklaması gerekiyor. Yaşadığımız normal bir süreç değil hepimizin sağduyu ile hareket etmesi gerekiyor. Muhalefet temsilcileri bizim çocuklarımızın ürettiği yerli ve milli teknolojiye dil uzatıyorlar. Biz onların kurmuş olduğu sömürü düzenini eninde sonunda yıkacağız” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...