Milletvekili Öçal’dan 28 Şubat Mesajı

Milletvekili Öçal’dan 28 Şubat Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı.

01 Mart 2019 - 05:15

Öçal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye tarihine “post modern darbe" olarak geçen ve toplum ile siyaset üzerinde derin postal izleri bırakan 28 Şubat'ı geride bırakalı 22 yıl oldu.

Bu ‘’post-modern darbe’’   milletin değerlerine, inançlarına, kültürüne karşı başlatılmış fütursuzca, nobranca bir saldırıdır. 1960 ve 1980 darbeleriyle neyi murat ediyorlarsa, 28 Şubat’ı gerçekleştirenler de aynı gayeyi taşıyorlardı. Aynı şeklide 17-25 Aralık darbe teşebbüsünde bulunanların, 15 Temmuz kalkışmasını gerçekleştirenlerin,  28 Şubatçılardan hiçbir farkı yoktur.

Görünüşte belki isimler farklı, yöntemler farklı, söylemler farklı, ama amaç hep aynıdır. Amaç, ülkenin yönetimini millete vermemek, amaç, milletin kendi inancıyla, kendi tarihiyle, kendi değerleriyle, kendi kültürüyle, kendi yönetimiyle söz sahibi, iktidar olmasını engellemektir.

Düşüncelerin, inançların, kimliklerin üzerinden tankların geçtiği ve özgürlüklerin yok edildiği, yüz bine yakın kız öğrencinin eğitim hayatından mahrum bırakıldığı, İmam Hatip Okulu öğrencilerinin zulme maruz kaldığı, Kur’an Kurslarının kapatıldığı özetle İslami kimliğin yok edilmeye çalışıldığı 28 Şubat günlerini bu millet asla unutmayacaktır.

Bu millet 28 Şubat’ların bin yıl değil, kendi iradesinin ebediyen süreceğini eline geçen her fırsatta haykırmıştır, göstermiştir. Bu millet kendi iradesine saygı duyanı, kendisine hizmet edeni, değil muhtar, memlekete Cumhurbaşkanı yaptığını göstermiştir. Bu millet kendi verdiği imkânları kendisine ihanet için kullananları asla affetmeyeceğini, ilk fırsatta hesabını soracağını göstermiştir.

Allah bir daha bu millete, 28 Şubat’lar yaşatmasın, o meşum günleri göstermesin. 28 Şubat’tan aldığımız derslerle yeni Türkiye’ye, büyük Türkiye’ye, güçlü Türkiye’ye doğru yürüyüşümüze hep birlikte devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...