Milletvekili Öçal, HDP’ye had bildirmeye devam ediyor
Reklam

Milletvekili Öçal, HDP’ye had bildirmeye devam ediyor

Yeni İnfaz Yasası teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulunda söz olan Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, sert sözlerle HDP’ye had bildirdi.

09 Nisan 2020 - 03:25

AK Parti ve MHP tarafından hazırlanan, “2/2762 Esas Sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”nin görüşmelerinde söz alan Milletvekili Öçal; “HDP ve ortağının, “Eşit İnfaz” söylemiyle teröristlerin salınmasını istediği bugünlerde, PKK’lılar Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde 5 masum vatandaşımızı şehit etmiştir.” ifadelerini kullandı.

Konuşması HDP’liler tarafından sık sık kesilen Milletvekili Öçal devamla;  “HDP ve ortağının, terör örgütüne açıktan destek veren sözde sanatçılara güzellemeler yaparken terör seviciler hala halkların kardeşliği türküsünü söylemeye devam mı edecekler? Terörle mücadelemiz gerek şahsında içişleri bakanımızca, gerekse güvenlik kuvvetlerimizce soylu bir şekilde devam edecektir. Diyarbakır Kulp ilçesinde masumları katleden, değer tanımaz teröristleri ve onların uzantıları olan terör sevicileri lanetliyorum. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aziz milletimizin başı sağ olsun diyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, MHP ve AK Parti sıralarından yoğun alkış alarak, takdir topladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”