Milletvekili Sezal, Rektör Sami Özgül’ü ziyaret etti
Reklam

Milletvekili Sezal, Rektör Sami Özgül'ü ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, İstiklal Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Sami Özgül'ü ziyaret etti.

01 Şubat 2019 - 04:00

İstiklal Üniversitesi kurucu Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül'e 'hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Rektör Özgül'ü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder ve Genel Sekreter Mustafa Kemal Hançerli'nin de katıldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. Milletvekili Sezal, Prof. Dr. Özgül'ün Kahramanmaraş'ın sevilen bilim insanlarından biri olduğunu belirterek, rektör olarak atanmasının da kamuoyunda memnuniyetle karşılandığını belirtti. Sezal, "Bizler de üniversitemiz için gereken her türlü katkıyı sunmaya hazırız. Sami Özgül Beyefendiye bir kez daha başarılar diliyorum" dedi.   

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özgül ise, "Sayın vekilimize nazik ziyaretinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Güzel bir istişare ortamı oldu. Üniversitemizin kuruluş sürecinde siyasi irade olarak her zaman yanımızda yer alarak, destek vereceklerini bir kez daha ilettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x