Milli Eğitim Müdürü Akkurt’tan Ali Galip Çalık’a ziyaret

Milli Eğitim Müdürü Akkurt’tan Ali Galip Çalık’a ziyaret

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Onikişubat İlçesinde bulunan Ali Galip Çalık İlkokulunu ziyaret ederek okul yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.

18 Aralık 2017 - 14:34

Okul bahçesinde Okul Müdürü Ali Karca ve Müdür Yardımcısı Selahattin Pancar tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Emin Akkurt’a 2 öğrenci tarafından bir buket çiçek takdim edildi. Akkurt, okul yöneticileri eşliğinde okulda bulunan birimler gezerek okul hakkında bilgiler aldı.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET

“Değerli arkadaşlar, hepinize hayırlı bir, hayırlı bir hafta diliyorum. Biz aslında haftanın 2 günü okullarımıza gitmeye gayret ediyoruz. Her çıktığımızda da üç Okulu ziyaret etmek için uğraşıyoruz, ama bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Mesela planlamayı önceden yapmış olmamıza rağmen bugün karşımıza çıkan farklı bir k görüşme, biraz bu süreç ertelememize sebep oldu. Onun için Biraz gecikmeli geldik, onun için kusura bakmayın” Diyerek konuşan Milli Eğitim Müdürü Akkurt, sözlerine şu ifadelerle devam etti:  “Okullarımızda sizlerle hem tanışmak, hem de hasbihal etmek için buradayız. Biraz da okullarımıza kulak vermeye okullarımızda öğretmenlerimizin, yöneticilerimizin bizden beklentilerini karşılayıp karşılayamama gerekçelerinin hangi boyutlarda bu kurumlarda ne şeklide anlaşıldığını görmek adına buradayız. Bizim bin5 0 tane kurulumuz var arkadaşlar yan bunların her birine 1 defa 2 defa gideyim demeye kalksanız yaklaşık k buçuk yıla bir ihtiyacınız var şeyde alanda bunların hepsini gidebilmenin olmamak ben de çok üzüyor aslında ama olabildiğince okullarımıza gitmeye hayret ediyorum gittiğimiz yerlerde de öğretmenler odasına mutlaka uğurluyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı