Mimarlardan Genel Kurul Çağrısı

Mimarlardan Genel Kurul Çağrısı

6 Şubat depreminin ardından şehrin yeniden imarı ve uygun olmayan alanların imara kapatılmasına itiraz edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oluşturan Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını söyledi.

17 Ocak 2024 - 23:36

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz, Kahramanmaraş Mimarlar Odası’nın 20 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan 8. Olağan Genel Kurulu için çağrıda bulunarak, tüm mimarları ve vatandaşları davet etti.

Genel kurul ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaçamaz, şehrin yeniden imarında ve ihyasında kendilerine büyük sorumluluk düştüğünü ve bu sorumluluğu yerine getirmenin ilk adımlarından birisinin genel kurula katılım olduğunu belirtti. 6 Şubat depremlerinin ardından ilk defa kalabalık bir şekilde bir araya gelme fırsatlarının olduğunu ifade eden Kaçamaz, meslektaşlarını ve vatandaşları genel kurula davet etti. Kaçamaz, “20 Ocak Cumartesi günü 8.Olağan Genel Kurulu’muzu yapacağız. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilk defa bu kadar kalabalık bir şekilde bir araya gelme fırsatımız olacak. Şehrimizin yeniden imarında ve ihyasında bizlere çok fazla sorumluluk düşmektedir. Bu sorumluluğu yerine getirmenin ilk adımlarından birisi genel kurulumuzdur. Geçirdiğimiz bu zor günlerde mimarlık mesleğinin şehrimiz ve ülkemiz açısından ne kadar zor olduğu aşikârdır. Mesleğimizi, kentimizi, mimarlık ortamını konuşacağımız, geleceğe umutla bakacağımız genel kurulumuza tüm misafirlerimizi ve meslektaşlarımızı bekliyoruz.” Dedi.

Mimarlar Odasının genel kurulu 20 Ocak Cumartesi günü Kahramanmaraş Ticaret Borsası Toplantı salonunda saat 11.00’da başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın