Minik Kaan’ın Polis Sevgisi

Minik Kaan'ın Polis Sevgisi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları esnasında Minik Kaan'ın gösterdiği sevgi karşılıksız kalmadı. Ekipler Minik Kaan 'ı önce dinledi sonrasında davet ettiler.

17 Şubat 2021 - 01:04 - Güncelleme: 17 Şubat 2021 - 01:08

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama da, ''Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz faaliyetleri kapsamında ekibimizin 11.02.2021 Perşembe günü Hayrullah Mahallesinde yaptığı çalışmalar esnasında ekibimizi görerek bize ilgi gösteren ve el sallayan Minik Kaan’ın sevgisine karşılık verilerek ekibimiz yanına gitmiş, Minik Kaan’ın polis abileri ve ablalarını çok sevdiğini dile getirmesi üzerine ekibimiz polis halk ilişkisi gözeterek çocuğumuzun sevgisine karşılık vermiş, Kaan ve ailesiyle sıcak bir ortamda hoşça vakit geçirmiştir.

Ayrıca Minik Kaan, polis otosuna bindirilerek kendisine çeşitli hediyeler verilmiş karşılıklı iyi dilek ve memnuniyet temennilerde bulunularak, Minik Kaan ve ailesi şubemize misafir edilmek üzere davet edilmişlerdir.'' ifadelerine yer verildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol Açıyor
Büyükşehir, Göksun’da İnşa Edilecek Köy Evlerine Yeni Yol...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı