Minikler Bursa’da Şampiyonluğa koşuyor

Minikler Bursa’da Şampiyonluğa koşuyor

Bursa'da Oynanan Minik Erkekler Türkiye Finallerine doğrudan Katılarak Kahramanmaraş Rüzgarı estiren Atçı Gençlikspor minikler voleybol takımı şampiyonluğa yeltendi.

15 Haziran 2017 - 16:25

11-18 Haziran 2017 Tarihleri arasında final maçlarında Kahramanmaraş’ı temsil eden Atcı gençlikspor rakiplerini dize getirerek Kahramanmaraş rüzgarı estiriyor. Bugün Beşiktaş ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Atcı Gençlikspor bu maçı da alıp Türkiye şampiyonu olmak istiyor.  

2016-2017 voleybol sezonu Altyapı Türkiye Şampiyonası Minikler (Kız/Erkek) grup müsabakalarında Kahramanmaraş Atçı Gençlik Spor Kulübü söz zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Minikler Türkiye Finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil eden Atçı Gençlik Spor Kulübü şehrimize tarihi bir başarı destanı hediye etmek için Bursa ilinde fırtınaları estiriyor. 2015-2016 sezonunda (geçen yıl) İzmir de oynanan minik erkekler Türkiye finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil eden Atçı gençlik spor kulübü Türkiye 6.(altıncısı) olduğundan dolayı 2016-2017 sezonunda (bu yıl) ilimizdeki müsabakaları il birincisi bitirdiği için Şampiyonaya direk gitti. 11-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Bursa'da oynanacak minik erkekler Türkiye finallerine doğrudan katılan Atcı Gençlik final maçına kadar yükseldi.  (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...