Minikler Bursa Yolcusu!

Minikler Bursa Yolcusu!

Bursa'da Oynanacak olan Minik Erkekler Türkiye Finallerine doğrudan Katılacak olan Atçı Gençlikspor 11-18 Haziran 2017 Tarihleri arasında final maçlarında Kahramanmaraş’ı temsil edecek.

12 Haziran 2017 - 15:45

2016-2017 voleybol sezonu Altyapı Türkiye Şampiyonası Minikler (Kız/Erkek) grup müsabakalarında Kahramanmaraş Atçı Gençlik Spor Kulübü söz zamanlarda adından sıkça söz ettirmeye başladı.

Minikler Türkiye Finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil eden Atçı Gençlik Spor Kulübü şehrimize tarihi bir başarı destanı hediye etmek için Bursa ya gidiyor. 2015-2016 sezonunda (geçen yıl) İzmir de oynanan minik erkekler Türkiye finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil eden Atçı gençlik spor kulübü Türkiye 6.(altıncısı) olduğundan dolayı 2016-2017 sezonunda (bu yıl) ilimizdeki müsabakaları il birincisi bitirdiği için Şampiyonaya direk gidiyor. 11-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Bursa'da oynanacak olan minik erkekler Türkiye finallerine doğrudan katılacak.

DEV RAKİPLERLE KARŞILŞACAK

Kahramanmaraş şampiyonu olarak Alt yapılar Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş'ı temsil eden Kahramanmaraş Atcı Gençlik Voleybol Takımı Dev rakiplerle karşılaşabilir. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri Bursa'da başlıyor. Kahramanmaraş şampiyonu olarak Alt yapılar Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş'ı temsil eden Kahramanmaraş Atcı Gençlik Voleybol Takımı, Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş-Ziraat Bankası-Arkas-Halkbank-Bursa Boch-Bursa Tofaş-İstanbul Büyükşehir Belediye gibi takımlarla mücadele edecek. Kahramanmaraş Atcı Gençlik Spor Kulübü Kahramanmaraş’tan Süper Lige ve hatta A Milli takıma oyuncu yetiştiren başarılı Antrenör Mustafa Atçı’nın kendi spor kulübü olan Atçı Gençlik Spor Kulübü İlimizde oynadığımız maç sonuçları şu şekilde oluşmuştu; Atcı Gençlik:2 -1920 Maraşspor:1, Atcı Gençlik:2-Bölge Spor:0, Atcı Gençlik:2-Pazarcık Gücü:0 olarak lige yansımıştı.

ATCI GENÇLİK GENÇLERDE ŞAMPİYONAYA DAMGA VURDU

Kahramanmaraş şampiyonu olarak Alt yapılar Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş'ı temsil eden Kahramanmaraş Atcı Gençlik Voleybol Takımı Dev rakiplerle karşı mücadele ederek şampiyonada dikkat çekti. 

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 2. düzenlenen 32 takımın katılım sağladığı Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri Bursa'da yapıldı. Kahramanmaraş şampiyonu olarak Alt yapılar Türkiye Şampiyonasında Kahramanmaraş'ı temsil eden ve 32 takım arasına girmeyi başaran Kahramanmaraş Atcı Gençlik Voleybol Takımı,  B Grubu'nda yer alırken, rakipleri Ziraat Bankası, Anadolu Üniversitesi ve Fenerbahçe olarak kurdan çıktı. 2016-2017 voleybol sezonu Altyapı Türkiye Şampiyonası Minikler (Kız/Erkek) grup müsabakalarında Kahramanmaraş Atcı Gençlik Spor Kulübü Grup Şampiyonu olmuştu. Minikler Türkiye Finallerinde Kahramanmaraş’ı temsil eden Atcı Gençlik Spor Kulübü şehrimize tarihi bir başarı destanı hediye etmek için Malatya’da grup şampiyonasına giden temsilcimiz Grup şampiyonu olarak Malatya’dan dönüş yapmıştı. Küçük Erkekler- kızlar voleybol Türkiye Şampiyonasında temsilcimiz önemli müsabakalar icra ederek şampiyonaya damga vurdu. 2016-2017 Küçük Erkek- Kızlar Voleybol Grup Müsabakalarında 1 gruptan Şampiyon olarak Bursa da gerçekleştirilen Finallerde dev rakipler karşısında aldığı sonuçlarla Türkiye 20’cisi oldu. Kahramanmaraş Atcı Gençlik Spor Kulübü Kahramanmaraş’tan Süper Lige ve hatta A Milli takıma oyuncu yetiştiren başarılı Antrenör Mustafa Atçı’nın kendi spor kulübü olan Atçı Gençlik Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası grup finallerinde 32 takım arasından 20’ci olarak kendinden sıkça söz ettirdi. 

Bursa Buttim Spor Tesisleri'nde zorlu müsabakalara çıkan Kahramanmaraş Atçı Gençlikspor'un 3 günlük müsabaka sonucunda derece elde ederek Kahramanmaraş’a dönüş yaptı. İlk Maçını Ziraat Bankası ile yapan Kahramanmaraş Atcı Gençlikspor 2. Maçını Fenerbahçe ile yaptı. Son gün ise Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı ve bütün dikkatleri üzerine çekerek 32 takım arasından 20 olarak adından sıkça söz ettirip Kahramanmaraş’ı başarılı bir şekilde temsil etti. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x