Minikler Cumhuriyet Coşkusunu Ali Kayası’nda Yaşadı

Minikler Cumhuriyet Coşkusunu Ali Kayası’nda Yaşadı

Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla Ali Kayası Cam Teras’ta çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Çocuklar ellerinde ay yıldızlı bayraklarla marşlar söyleyerek Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

31 Ekim 2023 - 02:53

Cumhuriyetin 100. yıl dönümü dolayısıyla şehirde kutlama programlarını vatandaşlarla buluşturan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona gelinen Ali Kayası Cam Teras’ta da çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen programda çocuklar çeşitli etkinlik ve palyaço gösterileriyle doyasıya eğlendi. Etkinlikte çocuklar ellerinde ay yıldızlı bayraklarla marşlar söyleyerek Cumhuriyet coşkusunu yaşadı. Minikler için unutulmaz anlara sahne olan program, ebeveynlerin de takdirini kazandı. Katılımcılar, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

100. Yılı Ali Kayası’nda Çocuklarla Kutladık

Programa ilişkin açıklamalarda bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, “Cumhuriyetimizin 100. yılını çocuklarımız ve aileleriyle birlikte Ali Kayası Cam Teras’ta kutluyoruz. Çocuklarımız Cumhuriyet coşkusunu burada yaşıyor. Bizler cumhuriyetten aldığımız ilham ve özgüvenle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör öncülüğünde vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” cümlelerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x