Modifiyeli araç tutkunları etkinlik pisti istiyor!

Modifiyeli araç tutkunları etkinlik pisti istiyor!

Kahramanmaraş’ta modifiyeli araç tutkunları, yıl içerisinde iki defa gerçekleştirdikleri modifiyeli araç etkinliklerini yapabilecekleri pist alanı istiyor.

20 Temmuz 2017 - 22:27

Modifiyeli araç tutkunlarının bir araya gelerek kurdukları Kahramanmaraş Garaj46 Modifiyeli ve Klasik Araçlar Derneği, 17 bin üyeyi geçti. Yıl içerisinde gerçekleştirdikleri etkinliklerle diğer şehirlerden binlerce modifiyeli araç tutkununu şehre çeken dernek, Kahramanmaraş’ın tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Maraş motiflerini araçların modifiyesinde kullanan dernek üyeleri, uyuşturucu bağımlılarının ilgisini modifiyeli araçlara çekerek bu illetten kurtulmasını amaçlıyor. Kahramanmaraş’ta modifiyeli araçlar üzerine gazetemize açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Garaj46 Modifiyeli ve Klasik Araçlar Derneği Başkanı Dursun Zavrak, şu ifadelere yer verdi: “Bu derneği kurmamızdaki amacımız modifiyeli araçlar etkinliğinde Gaziantep, Adana vb. gibi şehirlerden gelen insanlara Kahramanmaraş’ımızın kültür ve turizmini tanıtmak. Şuanda aktif olarak üye sayımız 17 bin 500 kişi bulunuyor. Yılda bir veya iki olmak üzere lunapark ve stadyumda Modifiyeli araç etkinlikleri düzenleniyor. Ama bu etkinliklerimizi devam ettirmek için ve sürekliliğini sağlamak için bizim kendimize ait bir pist olmasını istiyoruz.” İstedikleri pistin yapılmasıyla daha kapsamlı organizasyonlar yapabileceklerini aktaran Zavrek, “Böyle bir alan istememizin sebebi dışarıdan Kahramanmaraş’a ziyaretçi çekmek. Etkinliklerimizi rahat bir şekilde oluşturacak bir pistimiz olursa biz dışarıya değil dışarının insanları Kahramanmaraş’a gelecektir. Hem dışarıdan gelen bu ziyaretçilere Kahramanmaraş’ımızı daha rahat tanıtabilecek bir alana sahip olacağız. Yılda en az iki defa yaptığımız bu etkinliklerde şehrimizi ziyaret edecek araba sayısı 500’ü geçiyor. Bu sayede onlar da Kahramanmaraş’ı gezme ve tanıma imkânına sahip oluyorlar. Böylelikle şehrimize olan ön yargıyı kaldırıyoruz. Diğer bir yandan yıllık izinlerini şehrimizde tatil yapmak amacıyla kullanıyorlar” dedi.

MODİFİYELİ ARAÇLARI MARAŞ MOTİFLERİ SÜSLÜYOR

Modifiyeli araçlarımızın üzerine Kahramanmaraş’ın yöresel değerlerinden biber, dondurma gibi motifleri de işlediklerini kaydeden Başkan Zavrak, “Bu modifiyeli Maraş motifleriyle şehrimizin de reklamını yapıyoruz. Diğer bir yandan uyuşturucu bağımlısı arkadaşlarımızı bu illetten kurtarmak için modifiyeli araç sevgisini kazandırıyoruz. Bu sayede bu tür ortamlardan uzaklaştırarak gençlerimizi topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Tüm üyelerimizde üye kimlik kartları mevcuttur. Biz bir dernek olarak tüm üyelerimizle aile gibiyiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x