Mücadeleci bir takım oluşturduk

Mücadeleci bir takım oluşturduk

Kahramanmaraş’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan 1920 Maraşspor’da Teknik Patron Kadir Ardıç, imkanlar dahilinde mücadeleci bir takım ortaya çıkardıklarını savundu.

07 Eylül 2017 - 12:10

Yeni sezon Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren BAL 2. grupta Kahramanmaraş’ı temsil edecek olan 1920 Maraşspor, kuvvet çalışması ile tempo tutmaya çalışıyor. Antrenmanların ilk gününden itibaren hızlı bir şekilde sezona hazırlanmaya çalışan BAL temsilcimiz 1920 Maraşspor, kendi tesislerinde yaptığı günde çift idmanla çalışmalara hız verdi. Teknik Direktör Kadir Ardıç yönetiminde çalışmalarını hızlandıran mavi fırtına Büyükşehir Belediye Tesislerinde günde çift idmanla yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor. Günü çift idmanla geçiren 1920 Maraşspor’lu futbolcular, sıcak havalara rağmen ağır antrenman koşullarına ayak uydurmaya çalışıyor. Oyuncularını en iyi hazırlamaya çalışan Ardıç, sezon hazırlıklarının ilk bölümünde oyuncularına güç, kuvvet ve koordinasyon çalışması yaptırıyor. Yardımcı Antrenörlerin eşliğinde antrenmana büyük önem veren Kadir Ardıç, bu sezon güzel futbolunu ortaya koyan mücadeleci bir takım oluşturduklarını söyledi.

Yeni bir kadro ve Kahramanmaraşlı ağırlıklı genç bir kadro ile yola çıkacaklarını kayıt eden Ardıç, hedeflerini, izlemesi gereken yol haritasını ve mali durumunun verdiği imkanlar doğrultusunda baştan sona yenilenen bir 1920 Maraşspor oluşturmayı hedeflediğini belirtti. İyi bir sezon için çok çalıştıklarını ve Kahramanmaraş’ı daha iyi temsil edebilmek için çalıştıklarını kayıt eden Ardıç, “Bu sezon güzel futbolunu ortaya koyan mücadeleci bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Seyir zevki yüksek olan bir maç tablosu ile lige hazırlanıyoruz ve çalışmalarımız devam ediyor. Transferde birçok isimle anlaştık ve alt yapımızdan A takımımıza sporcular kazandırdık. Şimdi tek mevkide sıkıntımız var ve o sıkıntımızı da atlatmak için çaba gösteriyoruz. İnşallah iyi bir takımla ligde farkımızı göstereceğiz.

 

“TAKIM OLGUSUNU OLUŞTURUYORUZ”

1 ve 2. Etap çalışmalarında kendi altyapımızdan evlatlarımızı daha farklı yönlerden gözlemleme ve test etme şansı yakaladık bu çalışmaların sonunda eksiklerini tespit ettiğimiz evlatlarımızı özel antrenmanlara almaya karar verdik bu çalışmalar ise 23 ağustosta yine A takım antrenörlerimizin eşliğinde  başlayacak, buradaki çalışmalar sonucunda istenilen seviyeye ulaşanlar yine A takım içerisinde olacaklar diyen Ardıç, “İstediğimiz ve arzuladığımız kendi bünyemizden yetişen evlatlarımızla yolumuza devam edebilmek fakat bunun bir süreç olduğunun farkında olarak onlara en doğru ve en etkili şekilde bu yüklemeleri yaparak sağlıklı bir süreç işletebilmek gerekliliği bizim için ilk öncelik durumunda. Oyuncularımızı tüm Türkiye’den Süper Lig ve Diğer Liglerdeki kulüpler olmak üzere takibe almış ve bir çoğunu da transfer etmek istemişlerdir. Bizim bir süreç içerisinde olduğumuzun bilinmesi ve bu süreçte oyuncu kaybetmek yerine yıl boyu yapılan takipler sonucunda aramıza katmak istediğimiz her yaştan sporcularla bu süreci doldurmamız gerekliliği bulunmaktadır.

Tüm antrenörlerimize yapmış oldukları özverili çalışmaları için ne kadar teşekkür etsek azdır, biz kulüp olarak hazır oyuncu almaktan çok hazırlayan bir araya getiren ve bunun sonucunda ise ortaya emekle yoğrulmuş bir sporcu aynı zamanda takım çıkaran bir kulübüz. A takım yapılanmasında ise gençlerimize hem saha içi hem saha dışı doğru örnek olabilecek oyuncular ve ağabeyler seçerek yolumuza devam edeceğiz, geride bıraktığımız sezonda (2016-2017) BAL Liginde altyapımızdan her maçta en az 4 oyuncumuza ilk 11’de 18 kişilik maç kadrosunda ise en az 8 oyuncumuza yer vererek onların gelişimine katkı sağladık. Bu katkının bu sezon karşılığını almanın umudu içerisindeyiz ve şimdiye kadar olan çalışmalarımızda ise bunun karşılığını göreceğimizin mesajını almaktayız” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...