Mutluluğa evet dediler

Mutluluğa evet dediler

Binici ve Ergin ailelerin çocuklarının düğününde, mutluluk gözyaşları döktüler.

03 Ekim 2017 - 01:26

Kahramanmaraş’ta eğitim camiasının yakından tanıdığı, eski Kültür Dershanesi Müdürü ve İşletmecisi Mehmet Binici, Derya Ergin hanımefendi ile düğün gününde  birlikte mutluluk yemini ettiler.

Ramada Otel Düğün Salonunda, Pazar gecesi yapılan düğünde Damadın Babası Faruk ile Annesi Emine, dünürleri  Abdulkerim ve Sevim Ergin  birlikte misafirleri kapıda karşıladılar.

Düğün gününde gazetemize açıklamalarda bulunan Damat Mehmet Binici ve Eşi Derya Ergin, Peygamberimizin(sav); “Evleniniz, çoğalınız, ben ümmetimin çokluğu ile iftirar ederim” hadisinden yola çıkarak, yuva kurma kararı verdiklerini ve bir yastıkta kocayarak, evliliklerini saygı ve sevgi temelli yürüteceklerini belirttiler. Binici, ailenin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, mutluluk yemini ettiklerini, hayatları boyunca birbirlerine destek sözü verdiklerini ifade ettiler.

 

DOYA DOYA EĞLENDİLER

Gece boyuncu pistten inmeyen Binici  çifti, Kahramanmaraş ve Adıyaman yöresine ait türküler eşliğinde halay çektiler.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çiftler, solandaki davetlilerle yakından ilgilendiler. Dünürler ise masaları birlikte dolaşarak, davetliler ile sohbet ettiler.

Binici ve Ergin aileleri, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin büyük mutluluğunu ve şükrünü yaşadıklarını belirtirken. Damat ve Gelin hanım, düğünlerine gelerek mutluluklarını paylaşan davetlilere teşekkür ettiler.   

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın