O sapık Kahramanmaraş’ta yakalandı

O sapık Kahramanmaraş'ta yakalandı

Hakkında hırsızlık ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olan ve aranan 24 yaşındaki Ömer Faruk K., Kahramanmaraş’ta yakalandı.

08 Ekim 2017 - 02:14

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından hakkında kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olan Ömer Faruk K.’yı sokak ortasında kovalamaca sonucu yakaladı.

Olay dün saat 18.15’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Kayseri Bünyan Açık Cezaevi’nde hırsızlık suçlarından yatmakta iken, ağır ceza mahkemesinde başka davaları devam eden Ömer Faruk K.,  mahkemenin karar aşaması öncesinde firar etti. Çocuk tacizsinin Kahramanmaraş’a geldiğini öğrenen Kahraman polisi bir adresi takibe aldı. Sokak üzerinde takip ettikleri şahsın eşkaline uygun bir şahsa dur uyarısında bulunan polis ekipleri, şahsın kaçması üzerine kovalamaya başladı. Ara sokaklara kaçan şüpheli ile polisler arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Şahsı dar bir sokakta yakalayan polis ekipleri şüpheliyi kelepçeleyerek etkisiz hale getirdi. Şüphelinin kimlik bilgilerini inceleyen ekipler, yakalanan şahsın 24 yaşındaki Ömer Faruk K. olduğunu öğrendi.

Hakkında hırsızlık ve çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçlarından kesinleşmiş 20 yıl hapis cezası olan Ömer Faruk. K., Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binasında sağlık kontrolünden geçirildikten sonra alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Ömer Faruk K., yasal işlemleri ardından infaz hükmü gereği kapalı cezaevine teslim edilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı