Öğrenci velilerinden ulaşım tepkisi

Öğrenci velilerinden ulaşım tepkisi

Kahramanmaraş’ta yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerinin ulaşımda problem yaşadıklarını öne süren ebeveynler, yaşanan sorunun çözümü için yetkililerden yardım istedi.

05 Ekim 2023 - 02:05

Aileler,  Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Yenikent Mahallesinde yer alan Borsa İstanbul Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin okul ulaşımında problem yaşadıklarını söylediler.

Yaşadıkları sorunla ilgili haber merkezimize WhatsApp üzerinden ihbarda bulunan veliler, “Sorunlarıyla gündemde olan mevcut yolu hala düzene girmeyen ve mahallenin kendi okulu için ihale yapılmış olup ama maliyet ekstra üst seviyeye çıktığı için ihale düşmüştür. İlgilenen ve çocuklarının eğitimi için uğraşan yetkili yok. Yenikent Mahallesi için taşımalı servis sistemi ile okul çilesi en aza indirilmeye çalışıldı ama ne yazıkki okulun ilk gününden itibaren servis verilmeyip, çocuklar okula zorlu şartlar altında gitmektedir. Bu sorunun en kısa süre zarfında giderilmesini rica ediyoruz. Okulumuzun yapımı için gayret edilmesi ve bu süre işinde taşımalı sistemde sorunsuz eğitim alabilmeleri icin yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada
Prof. Dr. Yurdakul: “Ülkümüz, Duyarlı Bir Millet Olmaktır”
Prof. Dr. Yurdakul: “Ülkümüz, Duyarlı Bir Millet Olmaktır”