Öğrencilerden duyarlı davranış

Öğrencilerden duyarlı davranış

İstanbul ve Kayseri’de polise yönelik düzenlenen terör saldırısı sonrası Elbistan’da okuyan bir grup öğrenci, polisleri ziyaret ederek yanınızdayız mesajı verdi. Ayrıca öğrenciler polislere anmalı bir mektupta yazarak teslim etti.

21 Aralık 2016 - 07:32

Türkiye İstanbul ve Kayseri’de polise yönelik düzenlenen terör saldırısı sonrası tek yürek olup polisin yanındayız mesajı verdi. Binlerce kişi polisi ziyaret ederek yalnız değilsiniz derken Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde eğitim gören bir grup öğrenci Elbistan Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polis ağabeylerinin yanında olduğunu gösterdiler. Ayrıca öğrenciler her birime ayrı ayrı mektup göndererek manevi desteklerini sonuna kadar hissettirdiler.

Polislere yazılan mektup ise şöyle:

“Sevgili kahraman polislerimiz. Biz aziz gençler öncelik ile sizleri büyük bir gurur ile selamlıyoruz. Ardından şehit düşen meslektaşlarınızı büyük bir acı ile, saygı ile, rahmet ile anıyoruz. Geçtiğimiz günlerdeki yapılan haince, soysuzca saldırıyı nefret ile kinle kınıyor sizlerin acılarına ortak oluyoruz. Sizler biz milletin apaçık sigortalarısınız. Canımızı malımızı hatta namusumuzu emanet ettiğimiz tek güvencelerimizsiniz. Sizler görevlerini böyle azimli, kararlı ve de severek yaptıkça yalnız milletin değil Türkiye’nin dahi sırtı yere gelmez. Bu ne büyük bir şereftir.

Yeni Türki'ye oluşumuzda polis, asker, kardeşliği, birliği ve beraberliği hiç şüphesiz gücümüze güç katıyor. Sizler, biz insanları tanımadan, fikirlerimize kulak asmadan, iyi kötü ayrımı, din, dil, ırk ayrımı yapmadan canlarımız için canlarını ortaya koyan fedakarlık örneği sergileyen kahraman polislersiniz. Sizler anneyi, sevgiliyi ikinci plana atıp önce vatan ve millet diyen koca yürekli vatan evlatlarısınız. El betteki sizlerin de hayalleri var. Sevdiğine kavuşmanın, annesine kavuşmanın, çoluğuna çocuğuna kavuşmanın hayalini kuran emektar kardeşlerim elbette varlar. Lakin söz konusu bizler veya Türkiye olunca hayallerini birer sal yapıp sevdiklerine göndermek için suya indiren mert , delikanlı yüce şahsiyetlersiniz. Bizler sizlerin hakkını nasıl ödeyelim. O güzü yaşlı annelerinizin, hiç  bir şeyden habersiz geleceğin varisleri olan evlatlarınızın helalliğini ne şekilde alalım...

Sizleri anlatmaya kahramanlıklarınızı yazmaya ne bu satırlar yeter nede kalemler. Şunu hiç unutmayanız ki bu ülkede bizler gibi genç veliahtlar oldukça ne yetimlerinizin, emanetlerinizin canı yanar nede sizlerin kemikleri sızlar...

Saygı değer Türk polisi! Satırlarımın başında da söylediğim gibi acılı günler geçiriyoruz. Kardeşleriniz, kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, ablalarımız kanlı saldırılarla haince şehit düşüyorlar. Bugünlerde başta polis memurları olmak üzere tüm Türkiye öfkeli. Bizler kötü günlerde sizlere moral motivasyon vermek amacındayız. Sizlere sunulan çam sakızı çoban armağanı olan hediyelerimizi almanızı rica ediyoruz rabbim sizlere güç, kuvvet, iman gücü, versin. Rabbim Türkiye'yi , Türk milletini TSK'lerini korusun. Tekrardan başımız sağ olsun”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı