Öğretmenlerden okullarına oyun alanı

Öğretmenlerden okullarına oyun alanı

Kahramanmaraş’ın eğitimde en kaliteli okullarından biri olan Fatih Şekkeli İlkokulunda öğretmenler, öğrencilerine kendi elleri ile oyun alanı oluşturdular.

12 Kasım 2017 - 03:35

Okula Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde tüm öğretmenler el ele vererek, öğrencileri için oyun alanı oluştururken, belediye de baş vuru yaptılar.

Meyve Sepeti ve benzeri oyunların okul bahçesinde daha rahat oynanması için el ele veren öğretmenler, ters devrede okullarına gelerek, bahçe de çizimler yaparken, boyadılar, aynı zamanda okul bahçe duvarına da çeşitli resimler çizdiler.

Okul Aile Birliği Başkanı, boyalarını kendilerinin temin ettiğini, öğretmenlerin ise emek ve birikimlerini kullanarak, çocukları için okul bahçesinde oyun alanları oluşturması ile ilgili şunları söyledi; “ Öğrenciler, özellikle de ilkokul öğrencileri en çok oyundan hoşlanıyorlar. Öğretmenlerde, spor etkinliği dersinin daha güzel ve zevkli hale gelmesi için, çeşitli sportif etkinliklerin yapılması ve oyun oynanması için, çalışma başlattılar. Araç ve gereçler hazırladılar.

Şimdi çocuklarımız okullarına koşarak gidiyorlar. Bu vesile ile Okul İdaresine ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, dediler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KSÜ, Usulsüzlük İddialarına Sus Pus!
KSÜ, Usulsüzlük İddialarına Sus Pus!
Ekinözü MHP’de istifa depremi
Ekinözü MHP’de istifa depremi