Oktay Derelioğlu derbiyi değerlendirdi

Oktay Derelioğlu derbiyi değerlendirdi

Geçtimiz günlerde Kahramanmaraşsporla prensip anlaşmasına varan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

17 Ekim 2017 - 18:55

Spor toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un yeni hocası Oktay Derelioğlu, Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

 

İşte Oktay Derelioğlu’nun değerlendirmesi,

İlk 7 haftada istikrarsız bir görüntü çizen Fenerbahçe, dün sezonun genelinin aksine çok iyi bir performans ortaya koydu. Galatasaray'ın önceki gün Konyaspor'u yenmesinin ardından puan kaybına tahammülü olmayan Sarı- Lacivertliler, Yeni Malatyaspor maçının ilk düdüğünden itibaren kazanmayı ne kadar çok istediğini gösterdi.

 

GUILIANO KANITLADI

Aykut Kocaman'ın da milli takım arasını verimli geçirdiği belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli futbolcuların, yavaş yavaş Kocaman'ın sistemine uyum sağladığı da görüldü. Malatya maçı ile beraber Fenerbahçe'nin yııdızı Giuliano da gerçek bir 10 numara olduğunu kanıtladı. Brezilyalı futbolcunun forvet arkasında forma giymesi de etkili performansının başlıca sebebiydi.

 

GALATASARAY'I ZORLAR

Fenerbahçe, Malatya'yı yenerek hem kritik bir 3 puan aldı hem de önümüzdeki hafta karşılaşacağı Galatasaray'a da gözdağı verdi. Sarı-Lacivertlilerin derbilerdeki başarılı performansını da göz önüne alırsak, Fenerbahçe'nin formda görüntüsü ile Galatasaray'ı zorlayacağını düşünüyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...