Okumuş: “Türkoğlu ilçesi pandemiden en az etkilenen ilçe...
Reklam

Okumuş: “Türkoğlu ilçesi pandemiden en az etkilenen ilçe oldu”

Kahramanmaraş’ın kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde büyüyen ve bölgenin cazibe merkezi haline gelen ilçesi Türkoğlu’nun belediye başkanı Osman Okumuş, TV8 İNT’te yayınlanan Ekonomi Dünyası programına konuk oldu.

15 Aralık 2020 - 04:41

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, TV8 İNT’te yayınlanan ‘Ekonomi Dünyası’ programına konuk olarak ilçede gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler vererek, Türkoğlu ilçesini Türkiye’ye tanıttı.

Okumuş, “Burada tarım ve hayvancılık olarak başlayan sektörler son 10-15 yılda özellikle de bizim belediye başkanlığı döneminde sanayi olarak öne çıktı. Şu anda halkımızın büyük oranda geçim kaynağı sanayi yatırımlarıdır. Yaklaşık 85 tane büyük küçük fabrikamız var. Yeni kuracağımız gıda organize sanayi ile Kahramanmaraş ve Gaziantep arasında en büyük sanayi ilçesi olan bir yer burası” dedi.

“İNSANLARIN REFAH VE MUTLULUK SEVİYESİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Türkoğlu ilçesinde yatırımların devam edeceğini ifade eden Başkan Okumuş, “Hükümetimizin gerçekleştirdiği yatırımların büyük çoğunluğunu ilçemize getirdik. Bunun için Türkiye’nin en büyük lojistik merkezlerinden bir tanesi 800 dönümlük bir yere kurulu ve onu hizmete açtık. Türkiye’nin en büyük sulama projesi Kılavuzlu sulama projesinde Türkoğlu Ovası’ndaki büyük kanalları bitti ve şu an da tali kanalları yapılıyor. Bizim burada amacımız belediyelerin klasik işleri dışında dördüncü dönemde halkımızın refah ve mutluluk seviyesini arttırmak olacak” diye konuştu.

“TÜRKOĞLU İLÇESİ PANDEMİDEN EN AZ ETKİLENEN İLÇE OLDU”

Bu zamana kadar ilçede gerçekleştirdikleri yatırımlarla vatandaşlardan tam not aldıklarını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Okumuş, şunları dile getirdi: “Türkoğlu Kahramanmaraş’ın ilçeleri içerisinde pandemiden en az etkilenen ilçeleri arasında gerek kaymakamlığımız gerekse belediyenin aldığı tedbirlerle beraber şu anda vaka sayısı yok denecek kadar az. Salgın konusunda işi sıkı tutarak gerek hijyen setlerinin dağıtılması gerekse de cadde ve sokakların sterilize edilmesi konusunda maksimum tedbirler aldık. İnşallah en kısa sürede aşıların da bulunması ile bunu kısa sürede atlatacağız. Türkiye bir cazibe merkezi. Yatırımcılarımız yatırım yapmayı düşündüklerinde Türkoğlu ilçemizi düşünmeleri gerektiği çağrısında bulunuyorum. Bizim yurtdışında birçok vatandaşlarımız var. Onların da Türkoğlu’nda arsa almalarını ve yatırım yapmalarını istiyoruz. Türkoğlu kısa süre içerisinde olağanüstü bir şekilde gelişim gösterdi. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımız bizleri iyi biliyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...