Ömer Çınar: O asil insanları rahmetle yad ediyoruz

Ömer Çınar: O asil insanları rahmetle yad ediyoruz

HAK-İŞ Kahramanmaraş İl Başkanı Ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Ömer Çınar, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’nci yılına özel açıklama yaptı.

12 Şubat 2021 - 04:27

Başkan Çınar, şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş halkı olarak, yine bir 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’na ulaşmanın haklı gururunu, onurunu ve kıvancını yaşıyoruz. Bilindiği gibi Maraş; Türk Milli Mücadelesi’nin başladığı ve istiklal meşalesinin yakıldığı yerdir.

Maraş; maddenin, manaya boyun eğdiği, inanmış bir avuç insanın, azim ve kararlılıkla Türk Milletinin esir edilemeyeceğini tüm dünyaya gösterdiği kenttir.

Vatan sevgisini her şeyin üzerinde tutan, istiklali temel yaşam felsefesi haline getiren kahraman ecdadımız; kan vererek, can vererek kentimizi işgalden kurtardılar ve 12 Şubat gününü bizler için bayram yaptılar.

Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz, vatan, millet ve namus uğruna Rahmeti Rahmana kavuşanlara… Minnetle yad ediyoruz bağımsızlık için anadan, yardan, serden geçen o asil insanları.

Bu vesile ile, 12 Şubat Kurtuluş Bayramımızın 101’nci yılını kutluyor, Kahramanlık şanını yaşatan başta Sütçü İmam olmak üzere, Rıdvan Hoca’yı ve beraberindeki şanlı edatlarımıza rahmet diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...