Ömer Tekerek için anma gecesi düzenlendi

Ömer Tekerek için anma gecesi düzenlendi

Kahramanmaraş Musiki Derneğinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Neyzen olarak görev yapan Ömer Tekerek için anma gecesi düzenlendi.

30 Ocak 2018 - 03:10

Düzenlenen anma programında Musiki Derneği üyeleri bir araya gelerek geçmiş günleri yad etti. Hüzzam Ayini Şerif sonrası, Kuran-ı Kerim Tilaveti ile dualar edildi.

Kahramanmaraş Musiki Derneği Başkanı Bahaeddin Bilginer, ‘’Dernegimize hizmet eden ağabeylerimiz için her sene anma programı düzenliyoruz. Ömer Tekerek ağabeyimiz, Aslan İspir Ağabeyimiz, on gün önce kadar vefat eden Memduh cumhur için anma programı düzenledik. Hüzzam Ayini Şerif ile birlikte anma programı düzenledik.’’ İfadelerini kullandı.  

 

ÖMER TEKEREK KİMDİR?

10.10.1949 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu..İlk, orta ve lise öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde tamamlayarak Orman Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. 2 yıllık askerlik hizmeti sonrasında Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladı. Kahramanmaraş Musiki Derneğinde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Neyzen olarak görev yaptı. Kahramanmaraş Türkocağı’nın kurucu üyelerindendir ve II.Dönem Başkanlığını yapmıştır. Kahramanmaraş halkı tarafından çok sevilen Ömer TEKEREK, 26.01.1993 tarihinde vefat etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü