Onikişubat Belediyesi, dezenfekte işlemlerine devam ediyor
Reklam

Onikişubat Belediyesi, dezenfekte işlemlerine devam ediyor

Onikişubat Belediyesi ülkemizde korona virüs vakası görüldüğü ilk günden beri, ilçede dezenfeksiyon işlemelerine başlamıştı. Vatandaşın uğrak noktaları olan bölgelerde ayrıca hijyen sağlayan Belediye, alınacak önlemlerle hastalığın yayılmasını engellemeye çalışıyor.

24 Mart 2020 - 02:45

Gece-gündüz demeden günün her saatinde, farklı noktalarda bulunan Belediye ekipleri; kamu kurumları, muhtarlıklar, sağlık kuruluşları, camiler, eczaneler, pazar yerleri, parklar ve kaldırımları dezenfekte etti.

Korona virüsle mücadelede planlı bir şekilde, ilçenin hemen hemen tüm noktalarında gece yarısına kadar ilaçlama yapılıyor. Herkesin üzerine düşeni yaparak ve kendini izole ederek, bu salgının daha kolay atlatılacağını belirten Başkan Mahçiçek, “Cumhurbaşkanımız ve yetkili kurumlarımızın yaptığı ‘evde kal’ çağrısına uyalım. Hijyen kurallarına riayet edelim. Dışarı çıkma zaruretimiz varsa sosyal mesafemize dikkat edelim. Bunları yaptığımız müddetçe çok kaybımız olmadan bugünleri de atlatacağız. Ayrıca bu çok önemli, kendimizi düşündüğümüz kadar karşımızdakini de düşünelim” diye sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x