Özdemir: “24 Haziran seçimlerinde alnımızın akıyla...

Özdemir: “24 Haziran seçimlerinde alnımızın akıyla çıktık”

Kahramanmaraş’ın çiçeği burnunda Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki seçim ofisini ziyaret ederek önemli mesajlar verdi. Özdemir, Erdoğan’ın yükünü hafifletmek için ellerinden gelen bütün çabaları göstereceklerini ifade etti.

27 Haziran 2018 - 04:04

24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti Kahramanmaraş milletvekili olan Ahmet Özdemir, AK Parti’nin Kahramanmaraş’taki seçim ofisini ziyaret etti. Seçimlerin Türkiye’ye yakışır bir şekilde sonuçlandığını aktaran Özdemir, TBMM’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederken, Kahramanmaraş’ın gelişimi için çok çalıştıklarını aktardı.

Seçim bürosunda vatandaşlar ile görüştüğünü aktaran Ahmet Özdemir, “Bugün seçim büromuzda vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Nihayetinde Türkiye’nin dönüm noktası olan seçim dönemini başarı ile atlattık. Milletimizin ve Allah’ın izni ile büyük lider Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri olduğunu kanıtladı. Bizler de AK Parti olarak onun arkasında çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın gücüne güç katmak için Kahramanmaraş’ta çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu
Kahramanmaraş’ta hafif ticari araç evin çatısına uçtu