Özdemir ve Görgel’den anında çözüm

Özdemir ve Görgel'den anında çözüm

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Trafik Kazaları ile Gündeme Gelen Tekir’de, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

15 Eylül 2017 - 20:24 - Güncelleme: 15 Eylül 2017 - 20:29

Son günlerde kazaların sıkça olduğu Tekir’de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel beraberindeki heyet ile birlikte çözüm için düğmeye bastı.


Dün, Tekir Mahallesinden geçen karayolunu yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Müteahhit Tahir Erdem ile parti binasında bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Özdemir bugün de Başkan Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve İl Başkan Yardımcıları Özkan Muslu, Cuma Karalar, Hakan Dereli ile birlikte Tekir’de ki yol sorununun çözüme kavuşturulması için vatandaşlar ile bir araya geldi.


Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Özdemir sorunların bir an önce çözüme kavuşturacaklarını söyledi.


Vatandaşlar yolun üç şeritli olmasını ve servislerin, ağır vasıta araçların geçebileceği ayrı bir yol talebini de olumlu karşılayan Özdemir sözlerine şöyle devam etti: Böyle bir talebin biz dün ulaştı.


Konu ile ilgili olarak resmi işlemler yapıldı. Müteahhidimiz ile de görüştük. Önümüzdeki günlerde yol kenarındaki kaldırımlar sökülerek yol genişletme çalışmalarına hemen başlanılacağını söyledi.

 

“KULLANILACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM”

Bazı vatandaşların üst geçit taleplerine de açıklamalarda bulunan Özdemir; “Türkiye’nin birçok yerine denendi bu ama kullanılmıyor. Eğer istenirse yaparız ama kullanılacağını düşünmüyorum.


Türkiye’nin birçok yerine bu şekilde çözüm bulunmaya çalışıldı fakat vatandaşlar merdivenlerden çıkmak istemiyor. Bu konuyu gelirken Karayolları ile görüşmemiştim.


Ben sadece 500-600m’lik yolun emniyet şeridi yapılmasını konuşmuştuk. Alt geçit konusunu buradan dönüşte karayollarına bildireceğim” diye konuştu.


Öte yandan Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise vatandaşların sorunları ile en ince ayrıntısına kadar ilgilendiklerini ve en kısa zamanda çözüme kavuşturacakları ifade etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı