Özel Açı Temel lisesinden Memur-sen üyelerine indirim

Özel Açı Temel lisesinden Memur-sen üyelerine indirim

Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığı ve Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığı üyelerinin eğitim hizmetlerinden indirimli şekilde yararlandırılabilmelerine yönelik olarak Özel Kahramanmaraş Açı Temel Lisesi ile protokol imzaladı.

10 Ağustos 2017 - 20:45

Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdülaziz Aydın ile Özel Kahramanmaraş Açı Temel Lisesi Kurucusu Fahri Kılınç‘ın imzaladığı protokol ile Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen üyelerine Özel Kahramanmaraş Açı Temel Lisesi ‘ne yaptıracakları yeni kayıtlar için 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemlerine ait güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 15 oranında indirim uygulanacağı bildirildi. Ayrıca eğitim ücreti indirimine ek olarak  yüzde 5 oranında kardeş indirimi yapılacağı, peşin ödemede ise kurum indiriminin yanında ayrıca yüzde 5 indirim daha uygulanacağı belirtildi. Bu indirimlerle birlikte protokol kapsamında 9-10-11.sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine de kurum indirimi dışında özel indirimler yapılıp, Açı Yayınları'ndan ücretsiz olarak yararlanmaları sağlanacağı ifade edildi.

Memur-sen ile Özel Kahramanmaraş Açı Temel Lisesi arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Okul Kurucusu Fahri Kılınç; “ Okulumuz Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyler olarak yetiştirme misyonunu benimsiyoruz.” Dedi Kılınç okullarının çok iddialı olduğunu dile getirerek, eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak Vizyonuna sahip Kahramanmaraş’ın Bir numaralı Lisesi olduğunu vurguladı.

Memur-sen Kahramanmaraş İl Başkanı Abdulaziz Aydın ise üyelerinin, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına dönük çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Aydın, "Özel Kahramanmaraş AÇI TEMEL Lisesi ile imzaladığımız protokol ile üyelerimiz kayıtlarda fiyat bakımından avantajlı hale geldiler. Bu tür anlaşmalar yaparak üyelerimizin bütçelerine katkı yaptığımız için mutluyuz. Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçmeleri ve ileriye daha emin adımlar atmaları üzerinde önemle durduğumuz bir konu.  İmzaladığımız bu protokolün hayırlı olmasını ve üyelerimize güzel bir eğitim katkısı sağlamasını diliyorum" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı