Özel günlerde kişilere özel tasarım

Özel günlerde kişilere özel tasarım

Alış-veriş, gelinlik, düğün hazırlıkları derken oldukça yoğun bir süreçten geçilen evlenme arifesinde gençlerin imdadına yetişen organizatörler hem kişilerin üzerinden yükünü alıyor hem de kusursuz bir özel gün geçirmeyi sağlıyor.

15 Ocak 2018 - 03:04

Her genç kızın hayalinde olan muhteşem söz, nişan, kına merasimi için yapılan hazırlıklar kişileri yorarken özel günlerini de işkenceye döndürüyor.  İşte evliliğe ilk adım atacak olan kişileri hayallerinde ki özel günlere kavuşturan organizatörler tüm detaylarla tek tek ilgilenerek sizleri istediğiniz sonuca ulaştırıyor.

 

ADIM ADIM MUTLULUK

Nişan, kına ve düğünle taçlanan mutluluğunuz daim olsun diye özenle hazırlanan organizasyon içerikleri kişilere göre de değişiklik gösterebiliyor. Benim özel günüm herkesinki ile aynı olmasın diyenler içinde çeşitli öneriler sunan hatta konsepti kişilerin belirleyeceği organizasyon kişilerin mutlu gününe sihirli bir dokunuşla renk katıyor.

 

KİŞİLERE ÖZEL TASARIMLAR

Kahramanmaraş’ta özel gün organizasyonları için sayılı firmalar arasında yer alan Armağan organizasyon eşiyle birlikte açtıkları iş yerinde kentte evlenmek isteyen gençlerin özel günlerine renk katıyor. Kahramanmaraş ve bölgesinde faaliyet gösteren Armağan Bebek Nikah Şekerleri ve Kına Düğün Konsepti Firma Sahibi Turan Kocabaş, işlerinin insanların özel günlerine hitap etmek olduğunu söyleyerek firma hakkında şu bilgileri verdi: “Organizasyonlarımızda kişiye özel tasarımlar yapıyoruz. Tasarımların içerisinde düğün hazırlığına dair her şey bulunabilir. Söz, nişan hazırlığından nikah, doğum günü organizasyonlarına kadar her türlü organizasyonlar yapılıyor. “Gerçekleştirdiğimiz organizasyonları gelinimizin kıyafet rengine özel hazırlıyoruz. Gelinimizin kıyafet rengi ya da bindallı rengi ne ise ona göre süs malzemeleri hazırlıyoruz ve yine kına gecelerinde de aynı şekilde bindallı rengine göre tepsi, sepet, nedime taç ve bilekliklerini ona göre ayarlıyoruz. Hediyeliklerde yine kişilere özel hazırlanıyor. Organizasyon aşamamızda büyüklüğe göre 4 veya 8 adet nedime adı verilen dansçı kızlarımızı ayarlıyoruz. Gece boyunca 2 veya 4 kaleografi ile dans ediyorlar. Kapı girişinde gelin hanım için özel hazırlanmış kapıda karşılama panosu ve gece boyunca sürpriz oyunlarla birlikte gelinin kına gecesi en güzel şekilde yapılıyor.”

 

HER BÜTÇEYE UYGUN

Gerçekleştirilen organizasyonlarda kişiye özel bütçe yöntemi uygulandığına dikkat çeken Kocabaş, “Fiyat aralığımız ise her bütçeye uygun şekilde ayarlanabiliyor. Bir gelinin kına gecesi veya bir nişan süslemesi 350 TL’den başlayıp 2 bin 500 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bu tamamı ile kişilerin seçecekleri ürünlere bağlıdır” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı
CHP’li Ünal Ateş’ten 1 Mayıs mesajı