Özel Necip Fazıl Anadolu Öğrencileri Türkiye Şampiyonası için...

Özel Necip Fazıl Anadolu Öğrencileri Türkiye Şampiyonası için vizesini aldı

Özel Necip Fazıl Anadolu Lisesi güreş takımı Öğrencileri Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut’un nezaretinde, Özel Öğretim Müdürü Hasan Ataş, Okul Müdürü Cevdet Alperen ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sezai Arslan İl Mili Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ı ziyaret ederek 13 Şubat 2020 tarihinde Sivas’ta yapılacak olan liseler arası Türkiye güreş şampiyonası için vizesini aldı.

06 Şubat 2020 - 03:19

Gençlik ve Spor Müdürlüğü okul sporları faaliyeti kapsamında Aralık ayında ilimizde düzenlenen liseler arası güreş müsabakalarında Özel Necip Fazıl Anadolu Lisesi Güreş takımı öğrencileri bölge müsabakasında katılmayı hak kazanmıştı. Kayseri’de düzenlenen bölge şampiyonasına ilimizi temsilen Özel Necip Fazıl Anadolu Lisesi öğrencilerinden 57 Kg Yusuf Demir, 70 Kg Hamza Duman, 86 Kg İsmail Küçüksolak, 92 Kg Muhammet Gül ve 125 KG Hasan Sipahi Şampiyon olarak Türkiye şampiyonasında Kahramanmaraş’ı temsilen katılmayı hak kazandılar.

Özel Necip Fazıl Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen İl Milli eğitim Müdürü Cemal Yılmaz sporcu faaliyetlerine katılan öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklısını Severim” sözünü hatırlatarak tavsiyelerde bulundu. İl Milli eğitim Müdürü Cemal Yılmaz Ata sporumuz olan güreşe sahip çıkılması, öğrencilerin spordaki başarılarını derslerinde yansıtmalarını, sporcunun kazanacağına önce kendisinin inanmasını gerektiğini vurguladı. Özel Necip Fazıl Anadolu Lisesi Müdürü Cevdet Alperen Türkiye şampiyonasına katılacak olan öğrencilere gösterdiği ilgiden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’a Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut’a ve Özel Öğretim Müdürü Hasan Ataş’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL oldu, satışlar yüzde 12 arttı
Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 264 bin 430 TL...