Özel Simya Kurs Merkezi öğrencisi Muhammet Sami Çakmak, Türkiye...

Özel Simya Kurs Merkezi öğrencisi Muhammet Sami Çakmak, Türkiye 15.'si oldu

Özel Simya Kurs Merkezi, Milli Savunma Üniversitesi Sınavı’nda (2022-MSÜ), Muhammet Sami Çakmak, Türkiye 15.’si oldu.

15 Nisan 2022 - 16:28 - Güncelleme: 15 Nisan 2022 - 16:31

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı’nda Türkiye 15.’liği elde ederek büyük bir başarıya imza atan Özel Simya Kurs Merkezi öğrencisi için kurs merkezinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Özel Simya Kurs Merkezi Kurucusu Muhammet Kasap, Milli Savunma Üniversitesi Sınavı’nda elde ettiği başarı ile Kahramanmaraş’ı gururlandıran öğrencileri kutlayarak bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Öğrencileri ile büyük bir gurur yaşadıklarını belirten Kasap, “Değişmeyen Şeyler de var’ Yolcularını başarıya taşıyan lokomotifin yakıtı emektir, özveridir, istektir, tutkudur... Emeği geçen, istekle, tutkuyla, özveriyle mücadele eden herkesi yürekten kutluyorum... Köklü bir gelenekten, güçlü bir geleceğe... Özel Simya Kurs Merkezi öğrencisi Muhammet Sami Çakmak, Milli Savunma Üniversitesi’nde Türkiye 15.’si ve İl 1.si, Şeyma Çıbıkçı Türkiye 236.’sı olurken Yasemin Altun ise Türkiye 945.’si olmuştur. Hem bireyselde hem kitleselde olağanüstü gayretlerle güzel dereceler elde eden Simya Kurs Merkezi öğrencilerini kutluyor, emeği geçen idari ve öğretmen kadromuza teşekkür ediyoruz. Başarılarının kendilerine, ailelerine, şehrimize ve ülkemize mutluluk getirmesi ve sonra ki kuşaklara örnek olması tek dileğimizdir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...