Paksoy; Gücümüzü gösterdik

Paksoy; Gücümüzü gösterdik

Erkekler 1. Lig B Grubunda yer alan 1920 Maraşspor Voleybol takımı 2.hafta müsabakasında Palandöken Belediyespor voleybol takımını 0-3 mağlup etti ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

11 Ekim 2017 - 13:17

Erzurum Recep Tayip Erdoğan kapalı spor salonunda oynanan mücadele zorlu geçti. Maça iyi başlayamayan Mavi Fırtına kıran kırana geçen ilk seti 20-25 almayı başardı ve durumu 0-1’e getirdi. İkinci sette düşüş yaşayan Palandöken Belediyespor voleybol takımını karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz bu sette zorlanmadı. 19-25’lik skorla durumu 0-2’ye getirdi. Mavi Fırtına 3. seti de 11-25 kazanarak galibiyetini aldı. Bu sonucun ardından 1920 Maraşspor Erkekler 1. Lig B Grubunda ikinci haftada ilk galibiyetini aldı.

 

“1920 ‘DE GALİBİYET SEVİNCİ YAŞANIYOR”

TVF Erkekler 1. Lig B Grubunda Kahramanmaraş’ı temsil eden 1920 Maraşspor Voleybol takımı deplasmanda karşılaştığı Palandöken Belediyespor Voleybol takımını yenmenin sevincini yaşıyor. 1920 Maraşspor Voleybol Takım Teknik Patronu Ahmet Paksoy, “tüm takım oyuncularımı göstermiş olduğu özveriden dolayı kutluyorum. Gücümüzü ve neler yapabileceğimizi gösterdik” dedi.

Alınan bu galibiyetten takım olarak çok mutlu olduklarını söyleyen 1920 Maraşspor Voleybol Takımında Teknik Patron Ahmet Paksoy, zorlu bir maçı daha geride bıraktıklarını belirterek, “ sezonun ilk maçında talihsiz bir mağlubiyet aldık. 2. Maça iyi hazırlandık. Bizde bu deplasmandan mağlup olmak istemiyorduk. Erzurum da oyuncularımız aslanlar gibi mücadele ederek, maçı kazanmasını bildiler, çok mutluyuz. Biz takım olarak, koordinatörlerimizle, yönetimimizle, oyuncularımızla birlikte bir aile olduğumuzu gösterdik. Gücümüzü de tüm voleybol camiasına ve Kahramanmaraş halkına göstermiş olduk. Bu aşamada, dayanışma ve birlikteliğin çok önem veren oyuncularla sezona başlamıştık. Şuana kadarki geçen sürede ve geldiğimiz noktada ise ne kadar doğru oyuncuları tercih ettiğimi ve nasıl bir takım kurduğumuzu gördük. Bu oluşum ile dayanışma ve birliktelikten çok mutluluk duyuyorum. Emeği geçen ve büyük bir özveriyle mücadele eden tüm oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı