Pazarcık’a 12 Derslik Okul

Pazarcık'a 12 Derslik Okul

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 12 derslikli yeni okul inşa edilecek.

18 Ağustos 2023 - 16:22

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası”

kapsamında Kahramanmaraş Pazarcık İlçesine iş adamları tarafından Yukarı Pazarcık'a 4 derslik Menderes mahallesinde Kadir oğulları (YILKICI İNŞAAT) adına da 8 derslik orta öğretim yaptırılıyor.

Pazarcık Kaymakamlığında yapılan Protokol'de Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı koordinasyonu ile hayırsever iş adamları arasında Pazarcık İlçesi Yukarı Pazarcık Bölgesine 4 + 8 derslikli İlkokul ve Orta Öğretim binasının yapılması için protokol imzalama töreni gerçekleştirildi.

Kaymakamlıkta düzenlenen protokol imza töreninde Merhume Arzu Yılkıcı adına yukarı Pazarcık'a 4 derslik, Menderes mahallesinde Kadir oğulları (YILKICI İNŞAAT) adına da 8 derslik orta öğretim yapılacak olurken protokol'de Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı,  Arzu Yılkıcı adına eşi Turgay Yılkıcı, Kadiroğulları Yılkıcı İnşaat adına da Mehmet Yılkıcı katıldı. Protokolde kısa bir konıuşma yapan Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı, Hayırseverlerimize eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilçemiz ve öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x