Pazarcık’a Hayırlı Olsun
Reklam

Pazarcık’a Hayırlı Olsun

Pazarcık asfalt serim programında konuşan Başkan Güngör, “İlçe merkezinde yaklaşık 3 bin metrelik arteri asfaltlayacağız. Önümüzdeki süreçte asfalt çalışmalarımız daha da artacak. Çalışmamızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

10 Kasım 2019 - 18:08

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık merkezinde asfalt çalışmalarına başladı. Pazarcık Belediyesi önünde gerçekleştirilen asfalt serim programına Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, ilçe müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazarcık İçin Tarihi Bir Gün

Programda ilk söz alan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, “Pazarcık İlçemiz, bugün tarihi bir günü yaşamaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün gayretli çalışmaları ve talimatları ile bugün ilçe merkezimizi sıcak asfaltla buluşuyoruz. Bu bizim bir için bir dönüm noktasıdır. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Kendi Tesislerimizde Üretiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hizmetlerin plan dahilinde devam ettiğini belirterek, “Önceden belirlenen ihtiyaçlar kapsamında hazırlanan plan dahilince ilimiz genelinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında sıcak asfalt, bordür ve parke ihtiyaçları içintesislerimizde üretim gerçekleştiriyoruz. Daha önce kırsal mahallelerimizde gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmalarımızın ardından bugün Pazarcık ilçemizin merkezini sıcak asfaltla buluşturuyoruz” dedi.

Asfalt Çalışmaları Daha da Artacak

Başkan Güngör, “İlçelerimizin alt ve üst yapısına büyük önem veriyoruz. Yaklaşık 3 bin metrelik arteri asfaltlayacağız. Önümüzdeki süreçte asfalt çalışmalarımız daha da artacak. Çalışmamızın ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Güngör’ün konuşmasının ardından Menderes Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarının startı verildi. Bu kapsamda İstasyon Caddesi ve Uğur Göksu Caddeleri ile ara sokak bağlantılarını da kapsayan yaklaşık 3 bin metrelik güzergah asfaltlanacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x