Pazarcık Aksu’da rota belli

Pazarcık Aksu’da rota belli

Yeni sezon öncesi harıl harıl çalışan 1. Amatör küme takımlarından Pazarcık Belediyesi Aksuspor Kulübü gözünü şampiyonluğa dikti.

18 Ekim 2017 - 00:28

Kahramanmaraş 1. Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Pazarcık Belediyesi Aksuspor, Teknik Direktör Ömer ince yönetiminde her geçen gün antrenmanların temposunu arttıran genç çalıştırıcı, futbolcuları bir hayli yoruyor. İlk yarıdaki kritik maçlarda güç ve kondisyon sıkıntısı yaşamak istemeyen Teknik Direktör Ömer İnce, oyuncularını antrenmanlarda ağır idmanlar yaptırarak işini şansa bırakmak istemiyor. Haftanın ilk antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, topla değişik varyasyonlarla çalışan Mavi-beyazlılar da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken antrenman her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Topla çalışmaların ardından tam sahada oynanan çift kale maçla antrenmana devam edildi. Hafta içindeki antrenmanlar hızla devam edeken yapılan çift kale maçlarında oyunu durdurarak futbolcularına istediklerini anlatan Ömer İnce, sık sık uyarılarda bulunarak istediklerini sahaya ve oyuna koymalarını istedi

 

ULUDAZ İLE HAZIRLANDILAR

Pazarcık Belediyesi Aksuspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni bir futbolcu oluşumu ile sezona hazırlanan Pazarcık Belediyesi Aksuspor, oynadığı hazırlık müsabakasından galibiyetle ayrıldı.

Kahramanmaraş1. Amatör küme takımlarından Uludazspor ile Pazarcık Celal Tekşen stadında oynanan hazırlık maçında Pazarcık Belediyesi Aksuspor her iki yarıda da rakibine üstünlüğünü kabul ettirken müsabakada bütün futbolcular yer aldı.

Hazırlık maçında Takım kaptanı olarak Pehlül sahaya çıkarken Pazarcık belediyesi Aksuspor'un yeni hocası Ömer İnce 90 dakika boyunca oyuncuların yerlerini değiştirerek çeşitli taktikler üzerinde durdu.

 

“HEDEFİMİZ DOĞRULTUSUNDA TRANSFERLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Yapılan hazırlık maçı sonrasında hedeflerini açıklayan Pazarcık Belediyesi Aksuspor Başkanı Cemalettin Nadir Aras;“Keyifli bir sezon geçirmek ve birlik beraberlik çizgisinden çıkmamak adına birbiriyle uyumlu, karakterli futbolcuları bir araya getirmeye çalıştık. Futbolcular, teknik ekip ve yönetim olarak kurumsal kimliğimizi ön planda tutmak kaydıyla sezon içinde elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğimizi düşünüyoruz. Lig sonu şampiyonluk hedefi olan ve her geçen gün zirveye koşan bir ekip kurmaya çalıştık. Yaptığımız hazırlık maçları itibari ile teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda eksik yerlerimize nokta transfer yaparak hazır hale geleceğiz dedi.

Geçen sezon iyi bir mücadele veren fakat şampiyonluğu kaçıran Aksuspor, bu yıl tek hedefinin şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi amaçlıyor. Yeni sezon için Profesyonel teknik direktör dahil 8 futbolcu transfer ederek takımı güçlendiren Pazarcık Belediyesi Aksuspor, yeni sezon için çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken. Yeni sezon için oldukça iddialı olduklarını belirten Pazarcık Belediyesi Aksuspor Başkanı Cemalettin Nadir Aras, “Bu sezon için yeni transferler gerçekleştirdik. Neredeyse takım komple yenilendi diyebiliriz. Bu sezon için yerli transferlerin yanısıra 2 yabancı futbolcu ile anlaşmak üzereyiz. Yarın (Çarşamba günü) Kahramanmaraş'ta yapacağımız hazırlık maçında bu futbolcuları deneyeceğiz. Yenilenen kadromuz, gerek ilçemiz gerekse bölge ve ülkemizin çeşitli yerlerinde top koşturan yetenekli gençlerimizden oluşuyor. Kısacası tek hedefimiz bu yıl için şampiyonluktur. Günde iki idman yaparak sezona hazırlanıyoruz. Bu sezon için oldukça iddialıyız ve başarılı maçlara imza atacağız. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmayacaktır. Ayrıca 2017-2018 sezonunun ilk maçında kendi evimizde oynayacağız Elbistanspor maçına ise tüm halkımız davetlidir. İlçe halkından da takımına sahip çıkmasını ve maçlara gelerek destek olmasını bekliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x