Pazarcık Aksu, Vefasız çıktı

Pazarcık Aksu, Vefasız çıktı

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler liginin B grubu Pazarcık Celal Tekşen stadında oynanan mücadelede Pazarcık Aksuspor AS Vefa'yı 4-0 yendi.

07 Kasım 2017 - 07:08 - Güncelleme: 07 Kasım 2017 - 09:48

Pazarcık Aksuspor Kahramanmaraş1. Amatör küme B gurubunda yaptığı 3 maçı kazanarak puanını 9 a çıkartırken rakip kalelere 13 gol atarken kendi kalesinde sadece 1 gol görürken 3. hafta itibari ile liderliğini devam ettirdi.  Bu haftayı bay olarak geçirecek olan Pazarcık Aksuspor antremanlarına hafta içinde başlayarak 19 Kasım Pazar günü Celal Tekşen Stadında Pazarcık derbisinde Kartalkayaspor ile karşılaşacak.

 2017-2018 Futbol Sezonu Kahramanmaraş 1. Amatör Küme maçlarında ilk haftasında Kendi sahasında Elbistanspor’u 6-0 la geçerek 3 puan alan Pazarcık Aksuspor 29 Ekim Pazar günü saat 14:00 te Çağlayancerit  İlçe Stadında Çağlayanceritspor’un konuğu oldu. Konuk olduğu Çağlayanceritspor’u 3- 1 gibi  farklı bir skorla yenerek puanını 6 ya çıkarak  liderliğini devam ettirirken bu haftada konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden AS Vefa’yı 4 golle geçti. Oyuncu kadrosu ve oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan  Pazarcık Belediye Aksuspor BAL Liginin en büyük adayı olduğunu bu maçlarda rakiplerini yenerek  gösterdi.

Pazarcık Celal Tekşen Stadında  saat 15.00 da başlayan maçı Orta Hakem Hanifi  Vurucu, yan hakemler Mustafa Barman ve Mehmet Özer triosu yönetti.

Pazarcık Aksuspor müsabakaya kalede  Sezer, Cem Hilmi, Mustafa, Ali, Erdil, Ozan, Uğur, Pehlül, Şerif ve Ahmetcan ilk onbiri ile çıktı.

AS Vefa ise ça kalede Fetullah, Enver, veysel, Harun, Abdurrahim, Muhammet, İbrahim, Furkan, Mustafa, Sedat ve Mehmet ilkonbiri ile çıktı.

Maça  Pazarcık Belediyesi Aksuspor’un vuruşu ile başlanırken maçın ilk atağını konuk ekip yaptı. AS Vefa’nın atağı kornerle sonuçlanırken  kullanılan korner atışı autla sonuçlandı. Bu ataktan sonuç alamayan konuk ekip maçı orta alanda oynamaya çalıştı.

Rakibinin atağını kesen Pazarcık Belediyesi  Aksuspor maçta dengeyi bulup ataklar geliştirmeye başladı. Orta alandan kendisine gelen pası  iyi değerlendiren Kaptan Pehlül’un sağ ayağı ile vuruşunu  kaleci önledi. Dk. 7

Dk. 13 - Pazarcık Aksuspor ‘un 2 sırt numaralı Cem’le başlayan atağı golle sonuçlandı. Cem sağdan indi cezalanına ortaladı, topla buluşan Ozan topu Hilmi’ye aktardı, Hilmi’nin pasını iyi değerlendiren Ramazan Şerif takımının ve kendinin ilk golünü AS Vefa filelerine yolladı.

Pazarcık Aksuspor 1 - AS Vefa 0 Dakika 13 Gol Ramazan Şerif.

Rakibini bu dakikadan sonra kendi alanına hapseden Pazarcık Aksuspor rakip kalede başka gol ararken AS Vefa oyuncuları buna müsaade etmediler. 

32. dakikada maçın ilk sarı kartını Pazarcık Aksuspor oyuncusu Cem görürken pozisyonun devamında  Uğur da rakibine sert şekilde müdehale yapınca  sarı kartla cezalandırıldı.

Serbest atışı kullanan AS Vefa’lı Sedat meşin yuvarlağı Pazarcık Aksuspor cezalanına yolladı, oluşan karambolde topu  kaleci Sezer  çıkardı.

DK. 37 -  Pazarcık Aksuspor da aksayan ve sarı kart gören Cem’in yerine Müslüm oyuna dahil oldu.

Dk. 42. -  Pazarcık Aksuspor’un atağı başladı. Orta alandan gelen  topa Kaptan Pehlül  yumuşatarak önüne aldı. Pasanı Uğur’a verdi. Uğur’un sert şutunda herkes gol derken meşin yuvarlak az bir farkla auta çıktı.

Maçın ilk yarısı Pazarcık Aksuspor un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARI

Pazarcık Aksuspor da maçın ikinci yarısına Ozan’ın yerine Osman dahil oldu.

Maçın ikinci yarısına Ozan-Osman değişikliği ile başlayan Pazarcık Aksuspor rakibinin üzerine gitmeye devam ederken AS Vefa oyunu kendi alanında kabul edip kontraatak yapmaya çalışsada başarıla olamazken ilk yarıda ki bir iki cılız atağı gibi ikinci yarını hemen başındaki cılız atağı başlamadan Pazarcık Aksuspor oyuncuları tarafından  bitirildi.

Dk. 48. Oyuna dahil olan Osman orta alandan kaptığı topla rakip kaleye yöneldi. Seri hareketlerle 2 rakip oyuncuyu  çalımlyarla geçti. Cezalanına girer girmez pasını Uğur’a aktardı. Topla buluşan Uğur bu ikramı geri çevirmeyerek  golünü attı.

Pazarcık Aksuspor 2 - AS Vefa 0  Gol Uğur, Dakika 48

İkinci yarının başında yediği golle demorilize olan AS Vefa oyuncuları oyunu artık kendi alanında kabul edeken 53. dakikada Hilmi skoru 3-0 getirdi.

Dk. 53 - Ahmetcan orta alandan kaptığı topu Şerif’e aktardı, Şerif güzel bir vuruş yaptı. AS Vefa kalecisi topu çıkardı. Dönen topula buluşan Hilmi sert ve düzgün bir vuruş yaptı Meşin yuvarlak filelerle buluştu. 3 - 0

Pazarcık Aksuspor 3 - AS Vefa 0  Gol Hilmi, Dakika 53

Bu dakikadan sonra oyunu rolantiye alan ev sahibi Pazarcık Aksuspor istediği gibi oyunu yönlendirirken orta alanı Şerifle birlikte maestro gibi yöneten Erdil maçın görünmez kahramanı, galibiyetin mimarı oldu.

Maçta devamlı olarak rakip alanda bulunan ve pozisyonlarda katkı sunan kaptan Pehlül bu haftay da boş geçmeyerek 75. dakikada takımının 4 golünü  filelere yolladı.

Pazarcık Aksuspor 4 - AS Vefa 0  Gol Pehlül, Dakika 75

Maç bu skorla sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın