Pazarcık Belediye Aksuspor’dan ASKF’ye ziyaret

Pazarcık Belediye Aksuspor’dan ASKF’ye ziyaret

Kahramanmaraş Büyükler Ligi 1. Amatör Küme takımlarından Pazarcık Belediye Aksuspor geçtiğimiz günlerde 14. Olağan Kurulu seçime giden Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15 Eylül 2017 - 14:56

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14.genel kurulu toplantısını Necip Fazıl Kültür Merkezi toplantı salonunda geçtiğimiz gün yapılmıştı. 2 Adayın bulunduğu ve 1 Adayın saf dışı bırakıldığı Genel Kurulda Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Ergün Önal yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından Hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

3 yılda bir yapılan Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 14. Olağan Genel kurul toplantısının ardından 2004 yılından bu tarafa Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığını yapan Ergün Önal yeniden seçilerek güven tazelemesini ardından Hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirilmeye başlandı. ASKF Binasındaki Mehmet Bağrıaçık Toplantı salonunda gerçekleşen ziyaretlerde ‘Hayırlı Olsun’ temennileri ile yeni sezon gerçekleşecek yeni siteme dayalı bilgiler alındı. Bu ziyaretlerden biri olan ve 1. Amatör Kümede adında sıkça söz ettiren Pazarcık Belediye Aksuspor kulübü yönetimi Kulüp Başkanı Cemalettin Nadir Aras, Başkan Yardımcısı Nedim Bektaş, Futbol Şube sorumlusu Mehmet Erol, ASKF Başkanı Ergün Önal ve Kulüp Yönetimi Ekrem Karaoğlan, Abdurrahman Akbaba, İlker Yiyen, Ömer Kahveci hazır bulundu. Pazarcık Belediye Aksuspor Yönetimi ASKF yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

 

İLK HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AKSU’DAN!

Necip Fazıl Kültür Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen 14.genel kurulu toplantısını sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Ergün Önal’a ilk hayırlı olsun ziyareti 1. Amatör kümenin güçlü ekiplerinden Pazarcık Belediye Aksuspor yönetiminden geldi. ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Pazarcık Belediye Aksuspor Kulüp Başkanı Cemalettin Nadir Aras, Başkan Yardımcısı Nedim Bektaş, Futbol Şube sorumlusu Mehmet Erol ASKF yeni yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

“PAZARCIKTA PROFESYONELLİĞİ KALDIRACAK GÜÇ VAR”

Pazarcık ilçesinin 1’den fazla takımı olduğuna Pazarcık Aksuspor’un daha önce 3. Ligi bile gördüğünü anımsatarak Pazarcık İlçe takımlarının 3. Lig ve BAL ligi kapasitesi olduğunu ve bu yükü Pazarcık halkının rahatlıkla taşıyacağın ifade eden Başkan Önal, “Biz Federasyon olarak gönlümüz Sonuna kadar BAL Ligi, 3. Lig 2. lig gibi bu gücü bu ilçemiz kaldıracak kapasiteye ve yüreğe sahiptir. O sevdaya da sahiptir. Çünkü İlçemizde birden fazla spor kulübü ve gerçekten dışarıdan fazla ihtiyaç duymadan sporcusu da var. Kaynağımızda var. Bunu bir avantaj olarak görüyorum Pazarcık için. İnşallah iki kulübümüzde daha fazla yola alırlar. Yolları açık olsun. Yine başta söylediğim gibi, bizi davet bizlere bu şansı veren bu manevi bir günde bize bu şansı veren Sevgili başkanımızı da huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum. 2017-2018 Futbol sezonunu Pazarcık güzide ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

 

“BİZE VERİLEN BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIMAYA GAYRT GÖSTERECEĞİZ”

Pazarcık Belediye Aksuspor Kulübü Başkanı Cemalettin Nadir Aras, “Gerçekleşen seçim doğrultusunda güven tazelemeniz ve yeniden görevinize başlamanız bizleri kulüpler olarak memnun kılmıştır. Bizler Pazarcık ekibi olarak yanınızdayız. Ziyaretimiz sizlerin yeniden göreve gelmenizle birlikte hayırlı olması, yeni yönetiminize de başarılar diliyorum. Biz 2 sezon önceki versiyonumuz doğrultusunda Kahramanmaraş’ta güzel bir sezon geçirdik.  Pazarcık olarak 2. amatörde başladık. Yani biz bu maçlarımızı yaparken komite üyelerimizin, birçok dostlarımızın tribünlerde bizimle bu maçı seyretmesi bizi bir Pazarcıklı olarak mutlu etti. Güzel bir sezon geçirdik. Ardından 1. Amatöre yükseldik. 1. Amatör Küme de de kazasız belasız bir sezon geçirmemizle birlikte hedefe odaklı bir takım kurduk. Bu takımın kurulmasında Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ ve daha önceki Kulüp Başkanımız Adnan Başkanımızın ve Yönetimin çok büyük fedakârlıkları oldu. Sayın Belediye Başkanımız bu süreçte olağan üstü destekler verdi.

 

“BİZE VERİLEN BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”

Yeni bir oluşumla lige başlangıç yapacağız, Yani yönetim olaraktan Başkanımızın alacağı kararın arkasında olmaya çalıştık. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösterdik ve Bize verilen Bayrağı daha yukarılara taşımaya gayret göstereceğiz. Başkanımızın bu doğrultuda söylediği her sözün yanında olmaya çalıştık. Güzel yönetim oluşturdu Başkanımız inşallah birinci amatörde sizlerin tecrübelerinden bize rehberliğinden de çok büyük fayda ve yararlanmış olacağız. Bize olan rehberliğinizin Futbol otoritesi olarak sizler buradasınız. Her zaman devam edilmesini istiyoruz. İnanın Pazarcık Kahramanmaraş. Kahramanmaraş’ta Pazarcıklı. Bunu önümüzdeki sezonlarda daha iyi göreceksiniz. Tribünlerde bununla iddialıyız. İlçeler içinde de hatta il merkezinin maçlarına da sürekli bizim maçlarımızda futbolcular tribüne geçti izledik. En centilmen taraftar olduğumuzu da düşünüyoruz. Sizleri seviyoruz. Sizlere ve yeni yönetiminizde başlarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrasında güzel atmosferi ölümsüzleştirme adına hatıra fotoğrafı çekilerek program noktalandı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü