Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri Ankara’da

Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri Ankara’da

Pazarcık Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda kurulan Belediye çocuk meclisi üyeleri Pazarcık Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle Ankara da bir takım gezide bulundu.

01 Mayıs 2018 - 04:26

Gezinin ilk günü Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’ın öncülüğünde İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Celalettin Güvenç'i meclis makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunan Çocuk Meclis Üyeleri akabinde Başkan Bozdağ rehberinde Türkiye Büyük Millet Meclisi binasında bulunan Meclis oturumunu ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde bombalanan alanı gezdi.

Burada tamamlanan gezinin ardından Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın öncülüğünde Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngörü de ziyaret ederek ilçeyle ilgili istişarelerde bulunan Çocuk Meclis Üyeleri, gezinin ikinci günü ise Ankara’da Anıtkabir, 1.Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası ve Akvaryumu gezdi.

Ankara da gerçekleşen gezinin son günü ilçeye dönen kafile son olarak da gezinin üçüncü günün de Tuz Gölü, Nevşehir Avanos ve Göreme'yi ziyaret ederek burada bulunan alanları gezdi.

Yapılan bu geziden dolayı mutluluğunu ifade ederek Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ’a teşekkür eden, Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi Üyeleri daha sonra gerçekleşen Nevşehir gezisinden sonra ilçeye hareket etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x