Pazarcık, İbrahim Yılmazcan’a sahip çıktı
Reklam

Pazarcık, İbrahim Yılmazcan’a sahip çıktı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesinde hayatını çocukların başarısı için adayan ve ilçe halkı tarafından çok sevilen Pazarcık Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yılmazcan’la ilgili ulusal medyada yapılan haberlere Pazarcıklılar sert tepki gösterdi.

06 Kasım 2017 - 09:45

Önceki gün Gazeteci Yazar Ahmet Hakan’ın Kanal D’de sunduğu haber programında gündeme getirdiği Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Yılmazcan’ın okula geç kalan çocukları okul önünde karşıladığı görüntüler önce CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun eline geçti. Konuyu TBMM’ye taşıyan bu görüntülerin Pazarcık’ta bir CHP’li tarafından verildiği öne sürüldü.

Görüntüde okula geç kalan çocukları okul önünde karşılayan Yılmazcan yıllarını çocukların başarısı için harcayan bir isim olarak dikkat çekti. Çocukların derslerinde başarılı olması için adeta onlara bir baba şefkatiyle yaklaşan Yılmazcan’ın öğrencilerinin birçoğu bugün Türkiye’nin en iyi üniversitelerine girmiş durumda.

Pazarcık eşrafı tarafından sevilen ve saygı duyulan bir eğitimci olarak da dikkatleri üzerine çeken Yılmazcan’la ilgili yapılan haberler ilçe halkının tepkisini çekti. Habere sert tepki gösteren ilçe halkı; “İbrahim Yılmazcan ilçemizin sevip saydığı bir eğitimcimiz. Çocuklarımızı onun görev yaptığı okula içimiz rahat bir şekilde gönderiyoruz. Yıllardır İbrahim Yılmazcan çocuklarımızın başarısı için her şeyi yaptı, birçoğumuzun çocuğu Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşti.

Benim çocuğum o okulda okuyor, o gün çocuklar derse geç kalmış, bazı idareciler okul önünde okula geç kalan çocukları sert şekilde uyarır ve azarlar. Ama İbrahim Bey bunu yapmamış ve geç kalan çocuklarla daha yakın bir diyalog kurmuş. Bunu bu kadar abartacak ne var. Ben CHP’nin bunu siyasete alet etmesine sert tepki gösteriyorum. Çocuklarımız hasta olduğunda bile gelip ya hastane de ya da evde ziyaret edip sağlığıyla ilgili bilgi alan bir idareciyi bu kadar kötü göstermek insanın vicdanına sığmıyor. Biz veliler olarak bir şikâyetimiz yok. Ulusal kanallarda çıkan haberleri kabul etmiyoruz, bir insanı tanımadan yapılan haberlere sert tepki gösteriyoruz. Pazarcık halkı İbrahim Yılmazcan’ın sonuna kadar arkasında. Bu tür idareciler oldukça öğrencilerimizin sırtı yere gelmez.” Dediler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...