Pazarcık’ta anlamlı 19 Mayıs

Pazarcık’ta anlamlı 19 Mayıs

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Pazarcık'ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

20 Mayıs 2017 - 23:16

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Anadolu’yu düşman işgalinden kurtarmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkmasının 98. yıl dönümü nedeniyle; Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bir çok farklı organizasyonla Pazarcıklı gençlere unutulmaz bir 19 Mayıs coşkusu yaşattı. Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ ve personelleri düzenlediği birbirinden farklı organizasyonlarla Şehit aileleri ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların gönlünde taht kurdu.

 

MUHTEŞEM ETKİNLİKLER!

Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde bir hafta boyunca sırasıyla Ankara Gezisi, Santraç Turnuvası, Atletizm, Bisiklet Turu, Oryantiring yarışması, Doğa Yürüyüşü, 19 Mayıs'ı anlatan konferanslar ,değişik branşlarda spor turnuvaları ve kültürel etkinlikler gerçekleştirildi.

 

ŞEHİTLER UNUTULMADI!

Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü düzenlediği organizasyonlarda Vatan ve Bayrak için can veren Pazarcıklı Şehitleri unutmadı. Şehit ailelerinin de davet edildiği organizasyonlarda, Narlı da gerçekleştirilen Atletizm yarışmasına Şehit Salih Hayırsöz'ün, Pazarcık'ta düzenlenen bisiklet turuna Şehit Mustafa Katırlı'nın Pazarcık Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen Oryantiring yarışmasına Şehit Nurettin Ademoğlu'nun adı verildi. Şehitlerin isimlerinin verildiği organizasyonlara katılan Şehit aileleri duygusal anlar yaşadılar. Pazarcık'ta daha önce böyle anlamlı organizasyonların gerçekleştirilmediğini belirten Şehit aileleri Pazarcık Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ'a teşekkür ettiler.

 

FİNAL KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Pazarcık Gençlik Hizmetli Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salon’un da düzenlenen etkinliğe Pazarcık Kaymakamı Çağlayan Aydın, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ, İlçe Garnizon Komutanı Yıldırım Özbaş, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Nadir Ulaş Birdane, İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, Pazarcık Esnaf Sanatkarlar odası başkanı Kemal Salim, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program sahneye çıkan Narlı Çok Programlı Lisesi korosunun birbirinden güzel şarkıları, Pazarcık Alevi Kültür Derneği Halk Oyunları gösterisi, Pazarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin dans gösterisi, Pazarcık Özel Akdeniz Sağlık Lisesi'nin folklor gösterisi ile devam etti. Birbirinden güzel gösterilerin ardından tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x