Piazza AVM’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Piazza AVM’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Onikişubat Belediyesi ve Kahramanmaraş Piazza AVM’nin işbirliğiyle düzenlenen özel etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

25 Nisan 2018 - 09:28

Birbirinden eğlenceli aktivitelere aileleriyle birlikte katılan yüzlerce çocuk Piazza AVM’yi şölen yerine çevirdi. Renkli kostümleriyle programlara akın eden minikler bayram sevincini doyasıya yaşadı.

Geleneksel Türk gölge oyunu Hacivat ve Karagöz’ü izlerken kahkahaya doyan çocuklar, yüz boyama etkinlikleriyle neşeli dakikalar geçirdi. Çocuk Mehteran Korteji’nin gösterisi ise 23 Nisan kutlamalarına damgasını vurdu. Çocuklardan oluşan Mehteran Takımı seslendirdikleri parçalarla büyük alkış topladı. Her bir köşesinde cıvıl cıvıl bayram heyecanı yaşanan Piazza’da çocuklar puzzle etkinlikleriyle zihinlerini çalıştırdı.

 Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Mahçiçek’de Piazza AVM’nin minik konuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşesine ortak oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Mahçiçek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından TBMM’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihinin bayram olarak çocuklara armağan edildiğini hatırlattı.

Piazza AVM’de gerçekleştirilen farklı etkinliklerin önemine dikkat çeken Mahçiçek, “Burada çocuklarımızın zihinsel gelişimine katkı sağlayacak bir çok güzel program hazırladık. Bu etkinlikleri zaman içinde bütün anaokullarına da yaymayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın her açıdan gelişmelerini önemsiyoruz. Belediye olarak farkındalık ve yenilikler adına güzel projelere imza atıyoruz. Bugün çocuklarımız ve aileleriyle bir araya geldik. Onların mutluluklarını paylaştık. Bundan sonrada çocuk ve gençlerimiz için çok daha güzel işleri yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyorum.”dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın 
Kahramanmaraş'ta ahşap fabrikasında yangın