Prof. Dr. Güner Dağlı’dan Yeni Yıl Mesajı

Prof. Dr. Güner Dağlı’dan Yeni Yıl Mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 2019 yılının tüm dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

28 Aralık 2018 - 19:49

Prof. Dr. Dağlı, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajda, “Yeni bir yıl, yeni umut ve beklentileri de beraberinde getiriyor. Yaşamın kimi zaman engebeli olan yollarında mutluluklar kadar hüzünler de yaşıyoruz. 2019 yılı mutlulukların bol yaşandığı bir yıl olsun” dedi.

SANKO Üniversitesi’nin yönetiminden akademisyenine, idarecisinden öğrencisine kadar büyük bir aile olarak yeni yıl için beklentilerinin geçmiş yıllardaki başarılarının çok daha fazlası olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

“Tüm dünya, ülkemiz ve Gazişehrimiz için 2019 yılının, başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Üniversite olarak 5’inci yılımızda hedeflerimiz 2018 yılındaki akademik başarılarımızın, bilimsel, sosyal ve kültürel projelerimizin çok daha fazlasını gerçekleştirmektir. Birlik ve beraberliğimizin, hoşgörü ve huzurun hiç bitmediği mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
SANKO Park 23 Nisan’a Özel Ödüllü Resim Yarışması...