Refahlı Başkan Pekeren’den sağduyu çağrısı

Refahlı Başkan Pekeren’den sağduyu çağrısı

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Pekeren dün Mağralı Mahallesinde Ak Partililer ile yaşanan küçük gerilim sonrası bir açıklama yaparak tüm partilileri sağduyuya çağırdı.

16 Mart 2024 - 20:16

Kahramanmaraş’ta seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Refah Partisi, ziyaret ettiği tüm bölgelerde ilgi ile karşılanırken kentte en iddialı parti konumuna geldi. Kahramanmaraş il genelinde halkın teveccühü ile ziyaret etmedik alan bırakmamayı hedefleyen Yeniden Refah Partisi, seçim araçlarıyla tüm şehri sardı.

Seçim çalışmaları çerçevesinde yapılan ziyaretlerde rakip parti mensuplarıyla çakışmaların da yaşandığı durumlarda şuana kadar sağduyu elden bırakmadı. Seçim araçlarının sıklıkla karşılaştığı sahada araçlar bir birine müziklerle karşılık verirken, dün Mağralı’da yaşanan olaya Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Pekeren açıklık getirdi.

İktidarın Büyükşehir Adayının Mağralı ziyareti sırasında caddeden geçen Refah Partisinin seçim aracına müdahale edildiğini hatırlatan Pekeren, “Biz bu şehre ahlaklı belediyeyi getireceğimiz gibi siyasette nezaketi de getireceğiz. Partimizin seçim aracı Mağralı Ökkeş Caddesinde propaganda yaparken, İktidarın Büyükşehir adayının çalışmasıyla çakıştı.

Tüm siyasi partilerin seçim araçları şehrin her bölgesinde karşılaşabilirler. Bir caddede parti mensupları çalışırken, diğer parti araçları o caddeden seçim aracıyla geçebilir. Bu tamamen normal bir durumdur. Bizde çalışma yaparken, iktidar partisinin seçim aracı gelip son ses müzikle yanımızdan geçiyor, yanımızda duruyor, parti olarak nezaketi asla elden bırakmıyoruz.

Dün ulusal kanallara kadar çıkan olayda ise parti aracımıza yapılan saygısızlığı kabul etmiyoruz. Mağralı mahallesinde çakışan ziyaretler nedeniyle iktidar partisinin adayından önce ekibin seçim aracımıza müdahalede bulunmasının tekrarlanmamasını diliyor, tüm partilileri sağduyuya çağırıyorum” dedi.

Yeniden Refah Partisinin yeni kalesinin Kahramanmaraş olduğuna da vurgu yapan Pekeren, “Kahramanmaraş’ı tepeden bakanlardan kurtarmak ve ahlaklı belediyecilik için son günlere giriyoruz. Her gün partimize teveccüh artarken, hemşerilerimizin desteği ile gücümüze güç katıyoruz. Biz belediyeleri alacağız, en küçük endişemiz yok. Endişesi olanlar panikleyebilirler, o panikle fevri de davranabilirler fakat biz nezaketle 31 Mart’a kadar seçim çalışmalarını götüreceğiz.” Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x