Rekabet Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, KSÜ’de...
Reklam

Rekabet Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, KSÜ’de konferans verecek

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde kariyer, girişimcilik ve inovasyon alanında düzenlenen konferans serilerine devam ediliyor. Bu konularda alanın önde gelen isimlerinden birisi olan ve 2012- 2015 yılları arasında KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü, 2015-2019 yılları arasında Rekabet Kurumu Başkanlığı görevlerini yürüten ve aynı zamanda 2016-2018 yılları arasında TÜBİTAK Bilim Kurulu Üyeliğinde bulunan Prof. Dr. Ömer Torlak, üniversitemizin konuğu olacak.

30 Kasım 2019 - 01:36

Prof. Dr. Ömer Torlak endüstri 4.0’ın tüm dünyayı etkilemeye başladığı günümüzde, dijitalleşen ekonomilerde rekabetin geldiği nokta ve bunun ahlaki boyutları konusunda konferans verecek.

Rekabet Kurumu Eski Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak, KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı, Kariyer ve Girişimcilik Merkezi ile Kariyer Girişimcilik ve İnovasyon Öğrenci Topluluğunun birlikte düzenlediği “Dijitalleşen Ekonomilerde Rekabet ve Ahlak” konulu konferans sunumunu, 4 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x